C6 Yanfei mi, çok güzeel. Mutlaka böyle oynayın.Raiden, Yanfei, Kazuha, Jean yapayım.
Yanfei C6 bu arada.
Evet biraz soru bombası oldu hocam kusura bakmayın![]()
Takımınız fena değil, rate up süreli gelen bannnerlarda üstündeki karakterin değil diğer standart karakterlerin çıkmasıdır. Örneğin Kazuha bannerinda 5 yıldız çıkardınız ama Kazuha değil qiqi çıkarttınız 50/50 kazanmış oluyorsunuz. Peki 50/50 ne işe yarıyor? Bir sonraki 5 yıldızlı karakteriniz kesinlikle bannerin üstünedeki karakter oluyor.@O Görkem merhaba hocam bir konuda yardımınızı isteyecektim. Benim takımım hu tao fischl ayato bennet oynuyorum nasıl bir öneriniz vardır. (oyun hakkında çok bilgim yokta)
Bir de "Rate up" ne demek diye soracaktım.
Hocam merhaba. Zhongli, Yanfei, Raiden, Barbara kullanmaya başlayayım dedim. Bir sorun yaratmıyor. Sizce yine bir sorun oluşturur mu?C6 Yanfei mi, çok güzeel. Mutlaka böyle oynayın.
Barbara güzel bir healer değil, bennett varsa kullanmanız çok daha iyi olur. C1 bennettse zaten her takıma koymanız lazım çünkü C1 bennett heallerken kendiğ atağından buff veriyor. O kadar iyi bir karakter ki bazı insanlar pyro archon diyor işlevinden dolayı.Hocam merhaba. Zhongli, Yanfei, Raiden, Barbara kullanmaya başlayayım dedim. Bir sorun yaratmıyor. Sizce yine bir sorun oluşturur mu?
Bennett var ama C1 değil hocam. Hani Talents, artifacts vs. kurtarmaz mı hiç? Bennett koyarsam birde Xingqiu, Bennett, Kazuha veya Zhongli, Raiden.Barbara güzel bir healer değil, bennett varsa kullanmanız çok daha iyi olur. C1 bennettse zaten her takıma koymanız lazım çünkü C1 bennett heallerken kendiğ atağından buff veriyor. O kadar iyi bir karakter ki bazı insanlar pyro archon diyor işlevinden dolayı.
C1 olmak zorunda değil zaten sadece C1 olursa çok daha iyi olur. Barbara neden iyi değil onu anlatayım. Barbara heallerken karakteri ıslattığı için cryo karakterler dondurabiliyor bizi ayrıca heallamak için barbarayı kullanmak gerekiyor bu da abyss gibi yerlerde sorun çıkartıyor fakat bennett alan healı sağladığı için ultisini attığı anda çemberin içindeki her karakteri hızlıca zaman kaybetmeden heallıyor.Bennett var ama C1 değil hocam. Hani Talents, artifacts vs. kurtarmaz mı hiç? Bennett koyarsam birde Xingqiu, Bennett, Kazuha veya Zhongli, Raiden.
Zhongli ve Kazuha arasında kararsızım ama bakalım. Nasıl olur sizce?
Tamamdır hocam anladım teşekkürler. Kazuha, Bennett, Xingqiu, Raiden yapacağım.C1 olmak zorunda değil zaten sadece C1 olursa çok daha iyi olur. Barbara neden iyi değil onu anlatayım. Barbara heallerken karakteri ıslattığı için cryo karakterler dondurabiliyor bizi ayrıca heallamak için barbarayı kullanmak gerekiyor bu da abyss gibi yerlerde sorun çıkartıyor fakat bennett alan healı sağladığı için ultisini attığı anda çemberin içindeki her karakteri hızlıca zaman kaybetmeden heallıyor.
Hocam konuyu hortlattım da şuanda sizce Kazuha mı mantıklıdır yoksa sonraki güncelleme ile yoimiya mı?Yeni banner'da 1. karakter kesin olacak fakat 2.'den emin değiliz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.