Genshin Impact Pity Nedir?

Jonhh

Centipat
Daha fazla  
Bir banner üzerinden toplamda kaç kez açılım yaptığımızı görebileceğimiz bir yer var mı?

Ve bunun ismi Pity mi? Tam bilmiyorum.

@O Görkem merhaba hocam bir konuda yardımınızı isteyecektim. Benim takımım hu tao fischl ayato bennet oynuyorum nasıl bir öneriniz vardır. (oyun hakkında çok bilgim yokta 😃)
Bir de "Rate up" ne demek diye soracaktım.

@O Görkem merhaba hocam bir konuda yardımınızı isteyecektim. Benim takımım hu tao fischl ayato bennet oynuyorum nasıl bir öneriniz vardır. (oyun hakkında çok bilgim yokta 😃)
Bir de "Rate up" ne demek diye soracaktım.
Takımınız fena değil, rate up süreli gelen bannnerlarda üstündeki karakterin değil diğer standart karakterlerin çıkmasıdır. Örneğin Kazuha bannerinda 5 yıldız çıkardınız ama Kazuha değil qiqi çıkarttınız 50/50 kazanmış oluyorsunuz. Peki 50/50 ne işe yarıyor? Bir sonraki 5 yıldızlı karakteriniz kesinlikle bannerin üstünedeki karakter oluyor.

Pity sistemi Genshin Impact'ta şudur: Her 90 wish'de bir 5 yıldız çıkarmanız garantidir. İlla ki 90 olması gerekmez altıda gelebilir. Her 10 wish'de bir de 4 yıldız çıkması garantidir. Pity sistemi budur. (50/50 sistemi şöyle işler: Örneğin Shenhe'ye açıyorsunuz ve daha önce hiç 5 yıldızlı bir karakter çıkarmadınız. Diyelim ki QiQi, Mona, Diluc vb. karakterler geldi. Sonraki banner'da garanti bannerdaki gelen karakteri çıkarırsınız.) (Rate up sistemi de şu şekilde işler: Örneğin Kazuha'ya açıyorsunuz ama 50/50'niz kesin değil yani daha önce Bannerdaki karakteri çıkarmışsınız. 50/50 garanti olmasa bile Kazuhanın çıkma ihtimalini arttırıyor.)

Hocam merhaba. Zhongli, Yanfei, Raiden, Barbara kullanmaya başlayayım dedim. Bir sorun yaratmıyor. Sizce yine bir sorun oluşturur mu?
Barbara güzel bir healer değil, bennett varsa kullanmanız çok daha iyi olur. C1 bennettse zaten her takıma koymanız lazım çünkü C1 bennett heallerken kendiğ atağından buff veriyor. O kadar iyi bir karakter ki bazı insanlar pyro archon diyor işlevinden dolayı.

Barbara güzel bir healer değil, bennett varsa kullanmanız çok daha iyi olur. C1 bennettse zaten her takıma koymanız lazım çünkü C1 bennett heallerken kendiğ atağından buff veriyor. O kadar iyi bir karakter ki bazı insanlar pyro archon diyor işlevinden dolayı.
Bennett var ama C1 değil hocam. Hani Talents, artifacts vs. kurtarmaz mı hiç? Bennett koyarsam birde Xingqiu, Bennett, Kazuha veya Zhongli, Raiden.

Zhongli ve Kazuha arasında kararsızım ama bakalım. Nasıl olur sizce?

Bennett var ama C1 değil hocam. Hani Talents, artifacts vs. kurtarmaz mı hiç? Bennett koyarsam birde Xingqiu, Bennett, Kazuha veya Zhongli, Raiden.

Zhongli ve Kazuha arasında kararsızım ama bakalım. Nasıl olur sizce?
C1 olmak zorunda değil zaten sadece C1 olursa çok daha iyi olur. Barbara neden iyi değil onu anlatayım. Barbara heallerken karakteri ıslattığı için cryo karakterler dondurabiliyor bizi ayrıca heallamak için barbarayı kullanmak gerekiyor bu da abyss gibi yerlerde sorun çıkartıyor fakat bennett alan healı sağladığı için ultisini attığı anda çemberin içindeki her karakteri hızlıca zaman kaybetmeden heallıyor.

C1 olmak zorunda değil zaten sadece C1 olursa çok daha iyi olur. Barbara neden iyi değil onu anlatayım. Barbara heallerken karakteri ıslattığı için cryo karakterler dondurabiliyor bizi ayrıca heallamak için barbarayı kullanmak gerekiyor bu da abyss gibi yerlerde sorun çıkartıyor fakat bennett alan healı sağladığı için ultisini attığı anda çemberin içindeki her karakteri hızlıca zaman kaybetmeden heallıyor.
Tamamdır hocam anladım teşekkürler. Kazuha, Bennett, Xingqiu, Raiden yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı