tavukdönersevenkedi
Decapat
Teşekkürler fakat gene yanlış anladınKöken taşlarını böyle saçma dileklere atma. Raiden shogun olması lazım şu anda oyunda keşke ona atsaydın. Standart dileklerdense yenilenen dileklere at. Karakter içinde yadigarlarini atağa yönlendirip yükselt ve alakasız Build yapma. Ateş elementli bir karakter alıp gezgin (rüzgar elementli) ile alan hasarı verebilirsin tabii ki karşındaki rakibe göre değişir. Her gün ley hattı vs. yap karakter yükseltmen için gereken malzemeleri toplarsın diğer karakterleride yükseltirsin. Tek karakter ile keyifli ve adamakıllı oynanmıyor bana kalırsa. Tek tek hepsini fullemeye bak. Karakter çıkartma oranları da bayağı saçma çıkmadı diye üzülmede.
Yadigarlar konusunda az buçuk bir bilgim var saldırı oranı vesaire basıyorum elimden geldiğince dps için.Köken taşlarını böyle saçma dileklere atma. Raiden shogun olması lazım şu anda oyunda keşke ona atsaydın. Standart dileklerdense yenilenen dileklere at. Karakter içinde yadigarlarini atağa yönlendirip yükselt ve alakasız Build yapma. Ateş elementli bir karakter alıp gezgin (rüzgar elementli) ile alan hasarı verebilirsin tabii ki karşındaki rakibe göre değişir. Her gün ley hattı vs. yap karakter yükseltmen için gereken malzemeleri toplarsın diğer karakterleride yükseltirsin. Tek karakter ile keyifli ve adamakıllı oynanmıyor bana kalırsa. Tek tek hepsini fullemeye bak. Karakter çıkartma oranları da bayağı saçma çıkmadı diye üzülmede.
Kaeya için de cryo damage falan saldırı oranı vb.Teşekkürler fakat gene yanlış anladınben yanlış anlattım sanırım kusura bakma.Bannerlara atıyorum zaten yanlış hatırlamıyosam yazın kazuha geldiğinde denemiştim(kazuha,alhaitham,ayaka istiyorum) orda %50 vardı rate up yoktu kaybettim mona geldi. Standart atmıyorum yani.Benim bahsettiğim durum wishlerin/primogemlerin zor kasılması günde ne kadar oynarsam oynayayım olmuyor.
Yadigarlar konusunda az buçuk bir bilgim var saldırı oranı vesaire basıyorum elimden geldiğince dps için.