Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #1 Startx yazınca siyah ekran verip şu hatayı veriyor. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Dwm kuruyorum.
Startx yazınca siyah ekran verip şu hatayı veriyor. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Dwm kuruyorum.
Çözüm 3 3 363652 19 Kasım 2022 Gülhane Gazozu dedi: Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. Tabii ki. Buyurun; Eki Görüntüle 1577537 Genişletmek için tıkla... startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz?
Gülhane Gazozu dedi: Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. Tabii ki. Buyurun; Eki Görüntüle 1577537 Genişletmek için tıkla... startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2022 #2 Hangi dağıtım? Gentoo imiş. Öncelikle bir giriş yöneticisine ihtiyacınız var sanırsam. LightDM gibi bir giriş yöneticisini derler misiniz? Artı 0 Eksi
Hangi dağıtım? Gentoo imiş. Öncelikle bir giriş yöneticisine ihtiyacınız var sanırsam. LightDM gibi bir giriş yöneticisini derler misiniz?
KS KS Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #3 Cruslan dedi: Hangi dağıtım? Genişletmek için tıkla... Gentoo. Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2022 #4 Gülhane Gazozu dedi: Gentoo. Genişletmek için tıkla... Mesajı güncelledim, tekrar kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
Gülhane Gazozu dedi: Gentoo. Genişletmek için tıkla... Mesajı güncelledim, tekrar kontrol eder misiniz?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Kasım 2022 #5 Cruslan dedi: Hangi dağıtım? Gentoo imiş. Öncelikle bir giriş yöneticisine ihtiyacınız var sanırsam. LightDM gibi bir giriş yöneticisini derler misiniz? Genişletmek için tıkla... Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. Gülhane Gazozu dedi: Startx yazınca siyah ekran verip şu hatayı veriyor. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Dwm kuruyorum. Eki Görüntüle 1577523 Genişletmek için tıkla... xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Hangi dağıtım? Gentoo imiş. Öncelikle bir giriş yöneticisine ihtiyacınız var sanırsam. LightDM gibi bir giriş yöneticisini derler misiniz? Genişletmek için tıkla... Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. Gülhane Gazozu dedi: Startx yazınca siyah ekran verip şu hatayı veriyor. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Dwm kuruyorum. Eki Görüntüle 1577523 Genişletmek için tıkla... xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız?
KS KS Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #6 Cruslan dedi: Mesajı güncelledim, tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. 363652 dedi: Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. 363652 dedi: Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun; Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Mesajı güncelledim, tekrar kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. 363652 dedi: Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. 363652 dedi: Giriş yöneticisine gerek yok hocam. Xinitrc dosyası doğru ayarlandıysa startx yazınca başlaması gerek. xinitrc dosyanızı paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun;
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Kasım 2022 #7 Gülhane Gazozu dedi: Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. Tabii ki. Buyurun; Eki Görüntüle 1577537 Genişletmek için tıkla... startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Gülhane Gazozu dedi: Hala aynı hata da NVIDIA driverın xinitrc de yazılı olmadığın söylüyor onu bir teyit edeyim. Tabii ki. Buyurun; Eki Görüntüle 1577537 Genişletmek için tıkla... startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz?
KS KS Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #8 363652 dedi: startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Gülhane Gazozu dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı, çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
363652 dedi: startx /usr/local/bin/dwm kodunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Gülhane Gazozu dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı, çok teşekkür ediyorum.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Kasım 2022 #9 Gülhane Gazozu dedi: Deniyorum. Evet çalıştı, çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun degil, iyi derlemeler Artı 0 Eksi
Gülhane Gazozu dedi: Deniyorum. Evet çalıştı, çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun degil, iyi derlemeler