Gerçekçi olmayan şeylerden nasıl zevk alabiliyorsunuz?

Hep aynı tarzda yorumlar geliyor, diğer oyunlardan örnek veriyorsunuz. Ben de hep aynı cevabı veriyorum ama nedense sürekli aynı örnekleri vermeye devam ediyorsunuz. Aynı şeyleri anlatamayacağım, yoruldum.
Demek ki o türdeki Single Player oyunlar size hitap etmiyor hocam.
Ne bileyim mod var ise oyunda aktif edip mermi olayını halledebilirsiniz veya zorluğunu kolaya çekersiniz.
Oyun oynarken, film izlerken falan ne oynadığınızı bilmeniz ve odağınızı yaptığınız şeye vermek gerekiyor aksi takdirde oyunlardan zevk alamazsınız.

Mesela ben televizyondan maç izlemeyi sevmiyorum ancak tribünden tezahürat etmesinin keyfi ayrı oluyor, adrenalini iliklerine kadar hissediyorsun. 😂
 
Ben de fantastik oyunları ve filmleri hiç sevmiyorum. Sadece zombi temasını seviyorum, Left 4 Dead sağ olsun.
Ben fantastik oyunları ve filmleri severim. The Witcher gibi. Oyununu da oynadım, dizisini de izledim. Ancak Resident Evil, MGS5 gibi oyunlar absürt geliyorlar. Gerçekçilikten kastım biraz daha farklı.
Ben gidip tüm yorumları okumadım. Forumda açtığınız konunun başlığı: "Gerçekçi olmayan şeylerden nasıl zevk alabiliyorsunuz?". Bu konuya da kendi bakış açımdan yaklaştım. Bu da yeni çıktı galiba. Genel bir soru soruyorsunuz. Katılımda bulunuyoruz. "Hep aynı tarz yorumlar geliyor" diyorsunuz. Bu kadar ofansif olunca ödül falan mı veriliyor? Ne kadar manasız çıkışmalar.
Aynı şeyi kopyala yapıştır yaparak herkesin mesajına cevap olarak göndermem mesaj kirliliğinden başka bir şey olmayacak.
 
Aynı şeyi kopyala yapıştır yaparak herkesin mesajına cevap olarak göndermem mesaj kirliliğinden başka bir şey olmayacak.
Konu mesaj yoğunluğu değil. Üslup. Bir fikri beyan etmenin yöntemi vardır. "Bu tür fikirlere katılmıyorum. Daha farklı bir bakış açısı bekliyorum." dersiniz. Beğeni butonuna basıp devam ederim. Ama böyle "aynı yorumlar" demenin manasız bir tavrı var. Konunuz genel yapıda bir içerik barındırıyor. Sayısız benzer yorum gelebilir. Yorum paylaşanlarda da "diğer yorumlara bakayım, benzemesin" gibi bir fikir yürütme gayesi olmayabilir. Doğaldır.
 

Geri
Yukarı