Gereksiz Dosyalar'ın kendi kendine alan kaplaması

BörekliPoça

Centipat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
276
Çözümler
1
Yer
BörekliPoça İle Fırına Doğru
Arkadaşlar merhaba. Son birkaç gündür anlam veremediğim şeyler ile karşı karşıyayım. Kısaca şöyle anlatayım. Benim bilgisayarım da ki gereksiz dosyalar kendi kafasına göre boyut kazanıyor. Mesela şu an gereksiz dosyalar kısmı 15 GB yer kaplıyor fakat içine girip temizlemek istiyorum 300 MB falan buluyor. Geçen gün bu sorunu çözmek için CCleaner indirdim ve sorunum çözüldü. Ama bir sonraki gün tekrar baktığımda gereksiz dosyalar 17 GB olarak gözüküyordu. Sonra CCleaner'i açtım o da gereksiz dosyalar kısmını 90 MB olarak buldu. Neyse bi' 5 6 kere denedim sonra tekrar hallettim. Bugün tekrar baktım ve şu an gereksiz dosyalar hâlâ 15, 5 GB. Bunun neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Oyun indirmek istiyorum bilgisayar da yer olmadığı için indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok özür dileyerek hatamı düzeltmek istiyorum. Gereksiz Dosya değil, Geçici Dosyalar olacaktı. Karıştırmışım. :)

CClenar gibi programlardan uzak durunuz bilgisayarınızı hızlandırmak yerine yavaşlatırlar hiçbir işe yaramaz programlar.Bu geçiçi olarak tabir ettiğiniz dosya nedir ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı