Gereksiz VAC ban

@Gustavo Fring ayrıca desteğe yazmanızın hiçbir mantığı yok. Otomatik mesaj gönderip umursamayacaklardır yazdıklarınızı. Eğer bir hata varsa otomatik açılır. Onun harici hiçbir şey olmaz.

Profilinizi atar mısınız link olarak.

Valorant oyuncuları bu mesajınıza bakıp bakıp hayal kuruyor be hocam şu anda..
Link ilk mesajımda var.

@Gustavo Fring ayrıca desteğe yazmanızın hiçbir mantığı yok. Otomatik mesaj gönderip umursamayacaklardır yazdıklarınızı. Eğer bir hata varsa otomatik açılır. Onun harici hiçbir şey olmaz.
Tek yapmam gereken bıraktığım CSGO'ya yeniden neden başladığım konusunda kendime kızmak olacak herhalde.

Sabıkanda işlemediğin suçun yazması gibi kötü bir his.
Hile kullanıp banlansam bu kadar acımazdı. En azından eyvallah hak ettim derdim. Neyse yapacak br şey yok. Bekleyip göreceğiz.

Hocam anlamadığınız bir şey var hemen açıklıyayım sizlere. Sizin iyi veya kötü oynamanız ile VAC banın hiçbir alakası yok. İsterseniz öyle bir vuruş yapın ki bütün CS:GO alemi konuşup dursun hiç fark etmez. VAC sistemi size otomatik ban atıyor. Siz oyuna bir şey inject etmiş olmalısınız ki banlasın. Bunu aynısını geçen yoldaş oynarken gördüm. Adamın birisi yeniliyordu son elde oyuna hileyi inject ettiği gibi banlandı.

Eki Görüntüle 1835707

Yani sizin iyi oynamanızın VAC banla alakası yok. Gerçekten doğru söyleyip söylemediğinizi bilemeyiz. Eğer yanlış bir ban varsa umarım açılır. Geçmiş olsun.
Hocam peki linkteki hatayı alınca oyun içinde ne yazıyor, biliyor musunuz? Ben sık sık bu hatayı alıyorum ve 10 dakikalık oyunun boşa gidip aldığım xp'lerin hiç olmasından çok, insanların arkamdan düşündüklerinden dolayı üzülüyorum.

Bir
Hocam peki linkteki hatayı alınca oyun içinde ne yazıyor, biliyor musunuz? Ben sık sık bu hatayı alıyorum ve 10 dakikalık oyunun boşa gidip aldığım xp'lerin hiç olmasından çok, insanların arkamdan düşündüklerinden dolayı üzülüyorum.
Bir ara bu hatayı bende alıyordum. Defalarca oyun dosyasını tarattım çözüm olmadı. En son silip yüklediğimde düzelmişti. Keşke o zaman bıraksaydım şu lanet oyunu.

Hocam peki linkteki hatayı alınca oyun içinde ne yazıyor, biliyor musunuz? Ben sık sık bu hatayı alıyorum ve 10 dakikalık oyunun boşa gidip aldığım XP'lerin hiç olmasından çok, insanların arkamdan düşündüklerinden dolayı üzülüyorum.

Maalesef bu hata hakkında hiçbir bilgim yok. Verilen Link'e gitmeyi denediniz mi?

Maalesef bu hata hakkında hiçbir bilgim yok. Verilen Link'e gitmeyi denediniz mi?
Denedim elbette. Orada önerilen her çözüm önerisini de denedim fakat hiçbirisi sorunumu çözmedi. Bir gün ben de bir yanlışa kurban gideceğim diye çok korkuyorum. Hatta fobi haline geldi bende haksız VAC. Gelgelelim oyunu da bırakamıyorum.
Bu arada, link de şu: https://help.steampowered.com/en/faqs/view/22C0-03D0-AE4B-04E8

Konu sahibi arkadaş da iddia ettiği gibi masumsa, umarım en kısa sürede aklanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı