Gezi Parkı olayları anılarınız

LuNİZz 1989

Hectopat
Yer
Çankaya,Ankara
Daha fazla  
Evet, bugün Gezi Parkı olaylarının 6. yılı. Bu olaylar ile ilgili bir anınız vardır. Benim anım yok ama arkadaşım bir anısı vardı. Şimdi bu anıyı anlatıyorum:
Gezi Parkı'nın olduğu zamanda haberler çok kalabalıktı. Heryerde Gezi Parkı olayları vardı. Çocuklarda bundan etkilenmiş gezicilerin gaz marşını ezberlemişler. (4. sınıf hepsi). Ardından okul takımının maçı oluyor beden dersinin olduğu zamanda. Bu saat de onların beden dersi. Hoca serbest bırakıyor. Sonra cips paketleri naylon poşetlerin içine kum, kurumuş yaprak doldurup yüzlerindede gezicilerin maskeleri vardı. (O büyük gaz maskeleri değil normal N95 filtreli maske.) Onlar sahaya dalıp bu marşı söyleyip oyunculara bunları fırlatıyor. Buraya kadar sorun yok. Ama bundan sonra işi abartıp makasların tutma plastiklerini çıkartıp fırlatıyorlar. Bunları hoca yakalıyor. Yaşları küçük olduğu için bu seferlik göz yumuldu.

En azından hakkını savunmayı bilen bir millettik o zamanlar. Şimdi o da kalmadı, herkes haksızlığa göz yumuyor.

Şu an şoka girmiş vaziyetteyiz. Her gelen zam kalbimize iniyor. Ağzını açanı susturuyorlar, terörist ilan ediyorlar.

Bu insanlar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerçekten sinirlerim bozuluyor.
Gezi ülkeyi bitiren olay, diye anlattılar bana. Nedense Gezi olayının ardından Dolar-Euro-Faiz üçlemesi uçtu.

Bunu anlatan babansa iletişimi kesmelisin :D

Ben gitmedim ancak adrenalin için ablam gitmişti. Ancak pek bir şey görememişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an şoka girmiş vaziyetteyiz. Her gelen zam kalbimize iniyor. Ağzını açanı susturuyorlar, terörist ilan ediyorlar.

Bu insanlar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerçekten sinirlerim bozuluyor.
Nefes alınmıyor ülkede artık. Dışarıya kafamı uzatıyorum 10 TL gidiyor, geri içeri sokuyorum bir 10 TL daha gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı