Gezi Yolculuğum, Technopat'ı Arayışım ve İnovasyon Konferansı

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Bursa'da oturuyorum sınav le birlikte Bartın Üniversitesinde Makine Mühendisliği okumaya başladım. Dün olan İnovasyon Konferans'ı için İstanbul'a geldim. 2, 3 saat arası boş zamanımız oldu. Gelmişken Technopat ekibini(@Recep Baltaş , @Ali Güngör , Berker Güngör) görmek çok istedim. Şarjı %1 olan telefon şarjımı 15 dakika Turkcell'e girip %25 civarı yapıp çıktım. İnternete girdim. Eskiden telefon numarası ve haritadan tam yeri vardı. Ya ben bulamadım ya da kaldırılmış. Reklam için telefon numarası vardı ama adı üstünde reklam için... :) İstiklal'de hangi aralıkta olduğunu unuttum. :) Çat kapı gideceğimden değil, telefon edip gitmek içindi. Sağlık olsun diyelim. En son İstanbul'a 5, 6 sene önce gelmiştim. Daha fazla mı kalabalıklaştı anlamadım. :) Sağa bakıyorum eylem, ileri gidiyorum siyah bayraklarla yürüyen bir grup, yağmur yağdı herkes Burger King'e girdi. Hayır boş yere kuyruk oluştu. Starbucks'a girdik arkadaşla Taksim'e bir Ambulans geldi, İstiklal'in ilersinde hazırda bekleyen bir toma. :)

Sonra çok fazla çeşit insan var. Gözümü korkuttu. İlk gelişim değildi ama son gelişimden bu yana çok şey değişmiş. Şehir olarak çok güzel ama insanları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fotoğraf çekiyorum oradan laf atıyor. Duymamazlıktan geldim.

İnovasyon Fuar'ına gelecek olursam çok güzeldi. Özellikle alanını Mühendislik vb. ise gerçekten ilginizi çeken, sizi etkileyen bir çok bilgi ile karşılaşıyorsunuz.

Dinlediğim konuşmacılar:

Bertrand PICCARD

Brian COX

Dr. David Hanson

Bu 3 konuşmacının anlattıklarına katıldım. Ve iyi ki oradaydım dedim.

Brian cox oradaydı. Son zamanlarda meşhur bir adamdır. Çok iyi bir fizikçi. Güler yüzlü olması insanı fizik dersine sevk ediyor.

Son dönem çok fazla çatkapı gelen oldu biz de artık ortada görünmüyoruz :) İnovasyon Konferansı'nı merak etmedim değil, biz zaten Gamex'teydik uzun süre. İlk gün ve son gün fuarı dolaştık. Kısmet değişmiş, buluşmalara artık görüşmek dileğiyle :)

Son dönem çok fazla çatkapı gelen oldu biz de artık ortada görünmüyoruz :) İnovasyon Konferansı'nı merak etmedim değil, biz zaten Gamex'teydik uzun süre. İlk gün ve son gün fuarı dolaştık. Kısmet değişmiş, buluşmalara artık görüşmek dileğiyle :)

Açıkçası bende ziyaret etmek istiyorum. Fazla vaktinizi çalmadan sizi bir görmek istiyorum. Ne günler müsait oluyorsunuz acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yerinizi tam olarak bilsem bile çat kapı gelmem. Hala aynı yerdeyseniz yeri bulurdum ama dediğim gibi sonuçta orada çalışıyorsunuz, pat diye gelip ne olursa olsun rahatsız etmem. Zaten onun için şarj edip size arayıp sormak istedim ama telefonunuza ulaşamadım. Uzun bir yoldan 6 senenin ardından çok nadir sürelerle gelebildiğim için, takip ettiğim, örnek aldığım insanları görmek istedim. :) Bölümüm icabı İstanbul'a bu sene 1 kere daha gelebilme ihtimalimiz var. Eğer gelecek olursam sizlerle görüşmek isterim.

Otobüsteki arkadaşlar da bu vesile ile Technopat'ı öğrenmiş oldular. Kayıp mı oldum diye aradılar ben de anlattım ne olup bittiğini. :)

Affederseniz Brian Cox ve Michio Kaku'nun Türkiye'ye gelmesi ve benim bundan haberimin olmaması tesadüf olamaz. (Çalışma pisikolojim belki bir şeylere bakmamı engelliyor olabilir de.)

Brian Cox çok iyi bir sunum yaptı ama çok ağır girince uyuya kalan arkadaşlar olmadı değil. Sonuna kadar zevkle dinledim. :) Zaten bu saydığım 3 adamdan sonra konferans solonu boşalıyordu. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı