- Makaleler
- 24
Daha fazla
- Meslek
- Makine Mühendisliği
Bursa'da oturuyorum sınav le birlikte Bartın Üniversitesinde Makine Mühendisliği okumaya başladım. Dün olan İnovasyon Konferans'ı için İstanbul'a geldim. 2, 3 saat arası boş zamanımız oldu. Gelmişken Technopat ekibini(@Recep Baltaş , @Ali Güngör , Berker Güngör) görmek çok istedim. Şarjı %1 olan telefon şarjımı 15 dakika Turkcell'e girip %25 civarı yapıp çıktım. İnternete girdim. Eskiden telefon numarası ve haritadan tam yeri vardı. Ya ben bulamadım ya da kaldırılmış. Reklam için telefon numarası vardı ama adı üstünde reklam için...
İstiklal'de hangi aralıkta olduğunu unuttum.
Çat kapı gideceğimden değil, telefon edip gitmek içindi. Sağlık olsun diyelim. En son İstanbul'a 5, 6 sene önce gelmiştim. Daha fazla mı kalabalıklaştı anlamadım.
Sağa bakıyorum eylem, ileri gidiyorum siyah bayraklarla yürüyen bir grup, yağmur yağdı herkes Burger King'e girdi. Hayır boş yere kuyruk oluştu. Starbucks'a girdik arkadaşla Taksim'e bir Ambulans geldi, İstiklal'in ilersinde hazırda bekleyen bir toma. 
Sonra çok fazla çeşit insan var. Gözümü korkuttu. İlk gelişim değildi ama son gelişimden bu yana çok şey değişmiş. Şehir olarak çok güzel ama insanları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fotoğraf çekiyorum oradan laf atıyor. Duymamazlıktan geldim.
İnovasyon Fuar'ına gelecek olursam çok güzeldi. Özellikle alanını Mühendislik vb. ise gerçekten ilginizi çeken, sizi etkileyen bir çok bilgi ile karşılaşıyorsunuz.
Dinlediğim konuşmacılar:
Bertrand PICCARD
Brian COX
Dr. David Hanson
Bu 3 konuşmacının anlattıklarına katıldım. Ve iyi ki oradaydım dedim.
Sonra çok fazla çeşit insan var. Gözümü korkuttu. İlk gelişim değildi ama son gelişimden bu yana çok şey değişmiş. Şehir olarak çok güzel ama insanları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fotoğraf çekiyorum oradan laf atıyor. Duymamazlıktan geldim.
İnovasyon Fuar'ına gelecek olursam çok güzeldi. Özellikle alanını Mühendislik vb. ise gerçekten ilginizi çeken, sizi etkileyen bir çok bilgi ile karşılaşıyorsunuz.
Dinlediğim konuşmacılar:
Bertrand PICCARD
Brian COX
Dr. David Hanson
Bu 3 konuşmacının anlattıklarına katıldım. Ve iyi ki oradaydım dedim.