Ghost of Tsushima aile planında varken alınır mı?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Aile hesabımda arkadaşım var Ghost of Tsushima aldı aile planından oynuyorum. Oyunu 30dk oynadım ve direkt 1500TL verip kendi hesabıma bile alasım geldi. Üstesinden de gelinmiyor -1500TL boş yere gidecek. Almak mantıksız olur mu? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile paylaşımında varsa oynayın ve bitirin. Hikaye oyunu olduğundan tekrardan almanıza gerek yok. Bitirdiğinizde zaten salacaksınız. Aile paylaşımı özelliğinin güzelliklerinden yararlanmış oluyorsun işte. Oyun almak istiyorsanız, arkadaşınızın da istediği bir oyunu siz alın.

Aile paylaşımında varsa oynayın ve bitirin. Hikaye oyunu olduğundan tekrardan almanıza gerek yok. Bitirdiğinizde zaten salacaksınız. Aile paylaşımı özelliğinin güzelliklerinden yararlanmış oluyorsun işte. Oyun almak istiyorsanız, arkadaşınızın da istediği bir oyunu siz alın.
Arkadaştan oynamaya devam edersem oynadığım için onada para atıcağım cimriyimdir hiç atmadım haksızlık oluyor. bide cashbacklerle oyunu 1500den 1200e düşürebiliyorum. 400de arkadaşıma atacağımı varsaysam oyun 800e geliyor.

@bdrhncagriozdmrr, 400 arkadaşınıza verecekseniz, 800'e nasıl geliyor? Verdiğiniz miktar artmıyor mu? Bu kısmı anlayamadım. Ayrıca oynadığınız için neden arkadaşınıza para veriyorsunuz? Onunda oynamak istediği oyun varsa aile paylaşımı için hesabınıza oyun alabilirsiniz.

@bdrhncagriozdmrr, 400 arkadaşınıza verecekseniz, 800'e nasıl geliyor? Verdiğiniz miktar artmıyor mu? Bu kısmı anlayamadım. Ayrıca oynadığınız için neden arkadaşınıza para veriyorsunuz? Onunda oynamak istediği oyun varsa aile paylaşımı için hesabınıza oyun alabilirsiniz.

Aile planı kurdukki alırsak bölüşüp alalım diye fakat ben en sonki satın alımda para koymadım ortaya :D. Eğer arkadaşın oyununu oynamaya devam edersem para veriyorum. Kendim alırsam vermiyorum kendim almış oluyorum oyunu. Yani 400 arkadaşıma vermiyorum oyunu alırsam. Kısacası huyuma yenik düşüp 800TL civarına oyunu almış oluyorum. Bu arada ghost of t. Tam aradığım oyun oldu. God of War: Ragnarok çıkış yapıyor YT'den spoiler yiyordum. The Last of Us'ta aynı şekilde. Bu oyunda hiç spoiler yemediğim için sardı.

@bdrhncagriozdmrr, şimdi anladım hocam. Bana biraz saçma geldi ama sizin aranızda olan bir şey olduğundan bana bir şey söylemek düşmez. Sen oynadığın taktirde yarı yarıya para vereceğiniz için hangi hesaba almaya nasıl karar veriyorsunuz? :D

Eğer aile paylaşımını dediğiniz gibi uzun süreler devam ettirecekseniz oynayacak kadar para verseniz de olur. Diğer türlü oyunu sıfırdan almaya değeceğini sanmıyorum.

@bdrhncagriozdmrr, şimdi anladım hocam. Bana biraz saçma geldi ama sizin aranızda olan bir şey olduğundan bana bir şey söylemek düşmez. Sen oynadığın taktirde yarı yarıya para vereceğiniz için hangi hesaba almaya nasıl karar veriyorsunuz? :D

Eğer aile paylaşımını dediğiniz gibi uzun süreler devam ettirecekseniz oynayacak kadar para verseniz de olur. Diğer türlü oyunu sıfırdan almaya değeceğini sanmıyorum.

Yook aslında çok mantıklı. Bir oyunu tek almak yerine biri kendi hesabına alıyor alan fazla para ödüyor geri kalan az para ödüyor oyuna ortak oluyoruz ki oyun ucuza gelsin. Yani 1000TL'lik oyun varsa ve kendi hesabıma alıyorsam 500 ben veriyorum 250/250 2 arkadaşım veriyor.

@bdrhncagriozdmrr, yarı yarıya olarak düşünmüştüm. O şekildeyse o zaman mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı