Ghost of Yötei hakkında birkaç detay

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
2 Ekim'de Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkışını yapacak oyunun birkaç detayı belli olmuş. Sizlerle paylaşmak istedim. 2 Ekim'de çıkışını yapacak, ön siparişleri de 2 Mayıs'ta başlayacak. Oyun hakkında birkaç detay:
  • Oyundaki ana düşman sayısı belli oldu. Oyunda 6 ana düşman yer alacak. Oyundaki ana düşman sayısı 6 ise gene intikam temalı Ubisoft oyunu tarzı olabilir. Far Cry oynayanlar varsa demek istediğimi daha iyi anlamıştır.
  • Ana karakter Atsu'nun asıl amacı da ailesinin intikamını almak üzerine olacak. Benim tahminimce ailesinden babasına, annesine ya da kardeşine zarar veren kişi, kişileri kovalamak üzerine olacak ve intikam temalı oyun.
  • Farklı silah becerileri de oyuncuları bekliyor olacak. Nasıl silah becerileri olacağı hakkında bilgi bulamadım.
  • Ghost of Thushima'dan bilinen bazı içerikler de yer alacakmış.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Bence Ghost of Thushima'dan farksız oyun olacak. Oyun çıkardık denmesi için yapılmış oyunlardan birisi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 Ekim'de Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkışını yapacak oyunun birkaç detayı belli olmuş. Sizlerle paylaşmak istedim. 2 Ekim'de çıkışını yapacak, ön siparişleri de 2 Mayıs'ta başlayacak. Oyun hakkında birkaç detay:
  • Oyundaki ana düşman sayısı belli oldu. Oyunda 6 ana düşman yer alacak. Oyundaki ana düşman sayısı 6 ise gene intikam temalı Ubisoft oyunu tarzı olabilir. Far Cry oynayanlar varsa demek istediğimi daha iyi anlamıştır.
  • Ana karakter Atsu'nun asıl amacı da ailesinin intikamını almak üzerine olacak. Benim tahminimce ailesinden babasına, annesine ya da kardeşine zarar veren kişi, kişileri kovalamak üzerine olacak ve intikam temalı oyun.
  • Farklı silah becerileri de oyuncuları bekliyor olacak. Nasıl silah becerileri olacağı hakkında bilgi bulamadım.
  • Ghost of Thushima'dan bilinen bazı içerikler de yer alacakmış.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Bence Ghost of Thushima'dan farksız oyun olacak. Oyun çıkardık denmesi için yapılmış oyunlardan birisi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel olabilir.

Bu adamların yaptıkları her oyun Ubisoft formülü ile yapılıyor diyordum ama bu sefer hikâye ve sunumu da Ubisoft olacak gibi. AC Shadows'da da ana karakter ailesinin intikamı peşindeydi.

Bir de konuda verilmemiş ama ana görevin işleyiş biçimi AC Shadows, Far Cry 6 gibi olacak. Yani 6 baş düşmandan istediğine, istediğin sırayla gidebileceksin deniyor. Eğer öyle olursa sunumdan ağır patlarlar.

@490836, oyunun detayını ben vereyim: Far Cry ile aynı mantık olacak. :D Bu oyun da ada üzerinde geçer ve bu sefer de Japonya'nın farklı adasında geçer. Oyun çıktığında, yorumuma geri dönüş sağlarsınız.

Ben mi yanlış anladım yoksa bu tarz oyunlar hep intikam hikayesi mi oluyor? Başka tarzda yapılamaz mı yoksa geleneği bu mu?

@UmutMelihAkyol, aslında zorlasalar yapılabilir bence. İntikam temalı oyunlar üzerine kurulduğu için oyunlar, sıkıldım şahsen. Heyecan uyandırmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı