Gigabyte 1660S vs MSI 1660S

Batuhan75

Kilopat
Merhaba sizce hangisini tercih etmeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-10-02-14-04-00.png
    Screenshot_2020-10-02-14-04-00.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba sizce hangisini tercih etmeliyim?
RGB önemli değilse bence Gigabyte daha iyi olur. Kendi deneyimime göre çift fanlı Gaming X serisi çok serin çalışmıyor, orta düzey serilerden birkaç derece iyi o kadar.

RGB önemli değilse bence Gigabyte daha iyi olur. Kendi deneyimime göre çift fanlı Gaming X serisi çok serin çalışmıyor, orta düzey serilerden birkaç derece iyi o kadar.

En ağır stress testinde 70'i geçmiyor. Kendim kullanıyorum. Ki zaten Gaming X modeli soğutma ve kalite açısından bayağı aşmış bir model. Lütfen yorum yaparken biraz bilginiz veya araştırmanız olsun.
Ben MSI fanboyu olduğum için yorum yapmayacağım.

Ben yaptım.:)

En ağır stress testinde 70'i geçmiyor. Kendim kullanıyorum. Ki zaten Gaming X modeli soğutma ve kalite açısından bayağı aşmış bir model. Lütfen yorum yaparken biraz bilginiz veya araştırmanız olsun.
Ben de Gaming X 1660Ti kullanıcısıyım ve kart oyunlarda 75-76 derece bandında çalışıyor. Zaten Asus Dual, 2 fanlı Gigabyte Windforce gibi kartlar 78 derecede çalışıyorken o zaman Gaming X olmasının ne farkı kalıyor ?

Ben üst soğutmalı bir kart alıyorsan bence 70 derece bile görmemem gerek, mesela ROG serisi genelde 65 derece bandında takılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı