Gigabyte 1660S vs MSI 1660S

Konuyla alakasız olacak ama yazmasam da içimde kalacak.

Yazıklar olsun 1660 Super 2700 TL olmuş. Kafayı sıyırmamıza ramak kaldı vallahi.

Ben de Gaming X 1660 Ti kullanıcısıyım ve kart oyunlarda 75-76 derece bandında çalışıyor. Zaten ASUS Dual, 2 fanlı Gigabyte Windforce gibi kartlar 78 derecede çalışıyorken o zaman Gaming X olmasının ne farkı kalıyor?

Ben üst soğutmalı bir kart alıyorsan bence 70 derece bile görmemem gerek, mesela ROG serisi genelde 65 derece bandında takılıyor.

Kasanın soğutmasına da bağlı benim 1660 Super 70'i geçmiyor. Ayrıca 150 TL fark için gidip MSI kalitesini yaşamayı tercih ederim.
Ben de Gaming X 1660 Ti kullanıcısıyım ve kart oyunlarda 75-76 derece bandında çalışıyor. Zaten ASUS Dual, 2 fanlı Gigabyte Windforce gibi kartlar 78 derecede çalışıyorken o zaman Gaming X olmasının ne farkı kalıyor?

Ben üst soğutmalı bir kart alıyorsan bence 70 derece bile görmemem gerek, mesela ROG serisi genelde 65 derece bandında takılıyor.

Ayriyeten o 3 fanlı kart soğutmak için %35-45 derecelerinde çalışırken oyunlarda 2 fanlı Gaming X modelinden daha fazla ses çıkaracaktır. Alacak arkadaş bunu atlamasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı