Gigabyte 2070 SUPER ekran kartının model kod farklılıkları

DevilDragon

Hectopat
Daha fazla  
İtopya'dan Gigabyte 2070 Super Windforce OC almayı düşünüyorum fakat şöyle bir şey var: aynı ekran kartına ait birden fazla ürün kodu var. Bunların hepsinin fiyatları farklı. Kimisinin çekirdek hızları farklı, bazılarında VR portu var, bazılarında yok.

Hepsiburada yorumlarından biri şöyleydi; "Resimlerde VR portlu versiyon var ama üründe yok ,iletişime geçtim ürünün kodunu ve resimleri değiştirin diye, takan yok."

Bana bu 4900 TL'lik ile 6000 TL'lik aynı ürün hakkında bilgi verir misiniz? Farkları nedir, neden böyle farklılıkları var ve ucuz olani alsam eksiğim olur mu?

Buyurun ürünler:

1770-1785 MHz VR portsuz 4910TL

1770 MHz VR portlu 5003TL

1815MHz VR portsuz 5003TL

1770MHz VR portsuz (1 HDMI fazla )5237TL

1815MHz VR portlu (2 slot (diğerleri 3)) 6007TL

Aynı gibi gözükebilir ama linkler farklı, ufak farklar var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bu 4900 TL'lik ile 6000 TL'lik aynı ürün hakkında bilgi verir misiniz? Farkları nedir, neden böyle farklılıkları var ve ucuz olani alsam eksiğim olur mu?

4900 ve 6000'lik arasındaki en büyük fark birisi Gigabyte'ın en vasat modeli Windforce, diğeri ise orta seviyedeki Gaming modeli. Gaming modelinin kutusunda 4 yıl garanti yazdığını da gördüm. OC frekansı da daha yüksek görünüyor. Aradaki farka değer mi bilmem.

Ama bana kalırsa Gigabyte 2070 Super alınacaksa en üst modeli Aorus alınıp geçilir. Diğer iki karttan hem daha iyi hem de fiyatını daha çok hakediyor.

4900 ve 6000'lik arasındaki en büyük fark birisi Gigabyte'ın en vasat modeli Windforce, diğeri ise orta seviyedeki Gaming modeli. Gaming modelinin kutusunda 4 yıl garanti yazdığını da gördüm. OC frekansı da daha yüksek görünüyor. Aradaki farka değer mi bilmem.

Ama bana kalırsa Gigabyte 2070 Super alınacaksa en üst modeli Aorus alınıp geçilir. Diğer iki karttan hem daha iyi hem de fiyatını daha çok hakediyor.

Gaming ve windforce farkini bilmiyordum teşekkür ederim. Fakat bu fiyatlarda hangi 2070superi onerirsiniz
6000 TL ile neredeyse RTX 2080 Super alınıyor gidipte orta seviye 2070 Super almayın.
6000 liraya 2080super sanmiyorum varsa link atarmisin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı