Gigabyte 2070 Super vs EVGA 2060 Super

FahriBilici

Hectopat
Merhaba. Ryzen 7 3700X islemci aldim. Kalan parcalari toplamaya calisiyorum ama ikilemde kaldim. EVGA 2060 Super İtopya'da 4260 lira ama Sinerji'de Gigabyte 2070 Super 4482 lira. 200 lira daha verip 2070 Super'e geceyim mi Gigabyte'tan pisman olur muyum? Bir de kasa olarak Corsair iCUE 220T airflow ile Corsair 275R airflow arasinda kaldim. Oneriniz hangisi olur? 275R'nin tipi kotu ama buyuk ici, 220T'nin kucuk. Son olarak da Corsair 650W PSU alacagim ama Gold'u 880 lira, bronz 607. duz 80+ olani 518. sizce hangisini almaliyim? Bir de Sinerji'den alisveris yapan var mi, ilgileniyorlar mi kotu sorunlar yasayanlar oldu mu?

Tam parca listem:
Ryzen 7 3700X aldim.
XPG SX8200 SSD aldim.
Seagate 7200 RPM HDD aldim.

Asagidakileri henuz almadim.
Anakart MSI B450-A PRO Max 4133MHz(OC)
RAM Corsair 2x8 3000MHz CL16 Vengeance LPX.
Kalan parcalar yukarida sordugum gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ile alakalı bir durum. Bana kalırsa 2070 Super alabilirsiniz. Fiyat aralığı epey düşmüş kaçırmayın derim. Ancak Windforce serisinin sıcaklık değerleri biraz yüksek sanırım almadan önce biraz bak.

Kesinlikle 2070 Super almalısınız hocam 200 lira çok komik bir rakam ayrıca RAM'leri de bu canavara 3600'lük tercih ederseniz performasta iyi ölçüde artış olur güle güle kullanın şimdiden.

Tabii ki 2070 Super al. Gigabyte dediğin tahminimce 3 fanlı Windforce modeli. CW olmazsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
aynen windforce modeli cw yi nasil anlarim?
Bütçe ile alakalı bir durum. Bana kalırsa 2070 Super alabilirsiniz. Fiyat aralığı epey düşmüş kaçırmayın derim. Ancak Windforce serisinin sıcaklık değerleri biraz yüksek sanırım almadan önce biraz bak.
sikinti olucak bir sicaklik mi peki bakindim ama bulamadim yada yanlis mi aradim acaba ?
Kesinlikle 2070 Super almalısınız hocam 200 lira çok komik bir rakam ayrıca RAM'leri de bu canavara 3600'lük tercih ederseniz performasta iyi ölçüde artış olur güle güle kullanın şimdiden.
3600 mhz ram fiyatlari cok yuksek geldi 200 lira 600mhz icin deger mi hocam ?

aynen windforce modeli cw yi nasil anlarim?
Ancak aldıktan sonra anlaşılır, ama almadan önce internette arayıp şikayetlere bakabilirsin. Ben 2070S Windforce ile ilgili hiç şikayet duymadım, ama mesela 2060 Gaming Z ile ilgili gırla duydum desem yeridir.

3600 MHz RAM fiyatlari cok yuksek geldi 200 lira 600MHz icin deger mi hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bence izleyip karar verin hocam 3000 serisinde önerilen RAM'ler ve 10-20 FPS farkeden oyunlar mevcut 200 liradan ilk yatırımda kaçmayın derim tabii bütçe meselesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı