Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz Monitor alınır mı?

hocam sitelerde bakıyorum hdmi kablolarında genelde 60 hz falan yazıyor onlar bi etki yaparmı? youtubeden biraz baktım insanlar genelde bundan şikayetçi olmuş

Bu monitör daha iyi. G24F-2 kötü değil ama ölü piksel çok çıkıyor. Bilmiyorsanız konuşmayın. 20-30 TL'ye aldığın kablodan da hayır bekleme.
Kullandım bir süre 4K 60Hz görüntü alıyordum. Attğınız monitörün neden daha iyi olduğunu anlatın bilgilenelim.

Böyle bir şey yok. HDMI ile maksimum 120 Hz alabilirsiniz. Display Port kullanın.
Lenovo g24-20 HDMI ile 165 alıyorum :D

Kullandım bir süre 4K 60Hz görüntü alıyordum. Attğınız monitörün neden daha iyi olduğunu anlatın bilgilenelim.
Daha seri bir monitör. Alamazsınız demedim bu arada. 20-30 TL'ye anca versiyonu düşük, Çin malı bir şey alırsın. 100-150 TL vermek bu kadar mı zor?

Lenovo g24-20 HDMI ile 165 alıyorum :D

hocam sitelerde bakıyorum hdmi kablolarında genelde 60 hz falan yazıyor onlar bi etki yaparmı? youtubeden biraz baktım insanlar genelde bundan şikayetçi olmuş
HDMI ile 180Hz kullanan bile görmüştüm. Çoğu kişi DisplayPort çıkmıyor diyor, çoğu kişi çıkıyor diyor. HDMI ile kullanırsınız. Ben HDMI ile 144 kullanıyorum. G24F-2 HDMI 2.0 144Hz alabilmen gerekiyor.

Son düzenleme:
Daha seri bir monitör. Alamazsınız demedim bu arada. 20-30 TL'ye anca versiyonu düşük, Çin malı bir şey alırsın. 100-150 TL vermek bu kadar mı zor?

ESki bir konu artık HDMI ile 240Hz'e kadar görüntü almak mümkün.

Daha seri bir monitör diyoruz ya kardeşim. Muhalif olmak için konuşuyorsun. @550519 @Lory7 @The Prodigy @GoktugT @Mirza Kaplan

Hmm.. daha seri bunun nedenini igzo IPS olmasından kaynaklı olduğunu söylemişti @88602 hocam.
Ancak o fiyata alınmaz çünkü renk kalitesi diğerlerine göre daha kötü ve serilik bakımından çok fark olduğunu sanmam.
O fiyata 24G2SPU varken alınmaz.
G24F2 şu an alınır fiyatı iyi.
@Saint Lucia @88602 hocalarım daha fazla yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı