Gigabyte 27" G27F-2 ve AOC 23.8" Q24G2A

Hocam ışık sızması olayı bu mudur? Siyah ekrana düz bakarken hiç fark edilir değil ama fotoğrafta böyle gözüküyor.
Eki Görüntüle 1849737

Parlaklık 75 kontrast 75'te. 50ye 50ye alınca da çok az azalma oldu ve kamerayı hareket ettirdikçe beyazlıklar hareket etmeye başladı. Tahminimce bu normal bir durum.

Şahsen normal monitör hakkında daha detaylı bilgisi olan birisi yorum yapsa daha iyi olur ama.

@Saint Lucia hocam iç rahatlatıcı mesajıyla gelir gördüğü zaman :D

@Saint Lucia hocam iç rahatlatıcı mesajıyla gelir gördüğü zaman :D

Kameranın merceği yansıma aldığı için parlak alanlar daha çarpık gözükür. Göze korkunç gelir. Fakat öyle bir durum yok. IPS glow IPS panellerde zaten olağan bir şey. Ayrıca bozuk bir glow bulunmuyor. Her şey stabil.
En tepe noktanın sağında bir sızma gördüm ben o kadar. O kadar olsun bir zahmet. Günlük kullanımı etkilemez. 👍

Merhaba hocam bu monitöru AOC 23.8" Q24G2A satın aldığınızı söylediniz 2 k oyun oynarken nasıl sizce iyi mi monitör ayrıca ekran kartınızı ve işlemcinizi söyler misiniz?

Hocam ekran kartım RX6600 işlemci R5 3600 ama PC için almadım açıkçası PS de daha çok kullanıyorum PC de CS ve LoL oynuyorum çok performans kaybı olmadı ondn dolayı.

Hocam ekran kartım RX6600 işlemci R5 3600 ama PC için almadım açıkçası PS de daha çok kullanıyorum PC de CS ve LoL oynuyorum çok performans kaybı olmadı ondn dolayı
Hocam ekran kartım RX6600 işlemci R5 3600 ama PC için almadım açıkçası PS de daha çok kullanıyorum PC de CS ve LoL oynuyorum çok performans kaybı olmadı ondn dolayı.
Peki bu monitor 2k ama 23.8 inc ekran güzel monitormu sizce

Genel olarak bakarsak ikisi de düşük bütçede kategorilerinin en iyi monitörleri ve IPS değil BOE teknolojisi olan ADS panel kullanmaktalar.

AOC:

Gigabyte:
Bende 3070 asus ekran kartı 8gb
Ryzen 5 5600x işlemci
2x8 16 gb 3600 hz ram
Anakart asus prime b550 m-k
Bu sistemde 1080 p oynamak istiyorum ama 2 k olması gerektiğini söyleyenler var bu yüzden 2 k monitore yöneldim yani 1080p olurmu sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı