Gigabyte Aorus 1080 Ti ve Coil Whine ve teknik servis sorunu

MEHMETCAN494

Decapat
Merhaba

GIGABYTE Aorus 1080 Ti ekran kartımdaki Coil Whine sesi nedeni ile 21.01.2019 tarihinde servise gönderdim ve bugün 30.01.2019 tarihinde arızaya rastlanmadı açıklaması ile geri gönderiyorlar, videosunu CD'ye çekip tekrar göndereceğim, yine geri gelsin yine göndereceğim, bu sesi duymuyorlar mı bunlar sağırlar mı? Sinir oldum valla ya, baktım olmadı THH'ye başvuracağım :mad:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1548868830578.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart geldi taktım ses yine var servis raporunda psu kaynaklı olabilir yazmışlar o sinirle bu ses tam nereden geliyor diye kafamı iyice kasanın içine yaklaştırdım can kulağıyla dinledim meğer cw sesi ekran kartından değil psu dan güç kaynağından geliyormuş, nasıl sevindim anlatamam, servisede gitmesi iyi oldu termal macunu değişmiş bios güncellemesi yapılmış bir nevi bakım yapıldı karta :)

IMG_1421.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı