İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Şimdi baktım. 3 farklı ekran görünüyor.144, 165 ve 360. 165 ve 360 DCI-P3, 144 olan sRGB
Yanlış oldu pardon. 360 olan 1080p sRGB, 144 olan % 45 NTSC. 2K olan dcı-p3

2 tane 165 Hz var. 1 tanesi %100sRGB 1 tanesi %100 DCI-P3.

konuyu çok uzattık yahu ikisi de kaliteli ekranlar sıkıntı yapmamıza gerek yok.
Benim işim bu hocam. İşi uzatır seneleri bulur almam.

Arkadaşlar ürünü bu gün aldım . Ürünün sistem kurulumu direk usb ile yapılıyor mu ? net hatırlamıyorum ama bir yerde ssd görmeme ve ufak bir bios ayarı istiyor gibi bir resim gördüm bilenleriniz yardımcı olabilir mi ?

Hocam bu videodan destek alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok yardımcı oldu teşekkür ederim. Sistemi kurdum kontrollerini yaptım sorunsuz şimdilik sadece windows 11 e alışmak zaman alıcak .

Son düzenleyen: Moderatör:
kablouz kullanmadım işin doğrusu, ama oyun, tasarım ve AI performansı beni tatmin etti.
yapay zeka ile kod yazımı yapıyorum, photosho, adobe premier benzeri uygulamalar kullanıyorum. Onun dışında bir çok oyunu oynadım turbo moduna aldığınızda biraz gürültü yapıyor yalan yok, ama soğutma performansı oldukça iyi.

Teşekkürler.

Hocam taş gibi cihaz vallahi acayip memnunum pilide çok iyi gidiyor, malzemeside kaliteli ben eksik bulamadım, Lenovo vs. bunun yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum uzun süredir kullanıyorum çok memnunum umarım insanlara yararlı olabilmişimdir bu ürünü alan varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…