İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

BKG modelini aldım, beklemedeyim şu anlık.

hocam ekran kartının 8 gb olması sorun cıkarır mı oyunlarda vs.

@El Auria hocam selamlar. Neredeyse 8-9 aydır Aorus kullanıyorsunuz. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz üründen? Hesabı kapatmıştım yakın zamanda tekrar açtım. İsminizi unuttum şans eseri inceleme aklıma geldi

Son düzenleme:
Asus tuf 15'in fiyat artışından sonra 2. El laptop'lara yöneldim.Gigabyte Aorus 15 bkf ve Asus Rog Strix g16 13650hx 4060 arasında kaldım.
Gigabyte laptop'u tercih edersem pişman olurmuyum ? @El Auria @Legender0764

ASUS TUF 15'in fiyat artışından sonra 2. El Laptop'lara yöneldim. Gigabyte Aorus 15 BKF ve ASUS ROG STRIX G16 13650HX 4060 arasında kaldım.
Gigabyte laptopu tercih edersem pişman olur muyum? @El Auria @Legender0764

Aralarında ki fiyat farkı ne kadar? Garanti durumu, kozmetik durum?
Kabaca CPU gücü hariç Aorus daha mantıklı olabilir.

Aralarında ki fiyat farkı ne kadar? Garanti durumu, kozmetik durum?
Kabaca CPU gücü hariç Aorus daha mantıklı olabilir.

Hocam daha bakmaya gitmedim ilan kısmında iki cihazında çizigi olmadığı söyleniyor Gigabyte'ın 1 yıl garantisi kalmış, ROG'nin ise 1 yıl 6 ay garantisi var ROG bu yıl şubat ayında alınmış. ROG 1, 5K daha pahalı.

ASUS olan paneli 2K+ mı FHD+ mı? Eğer 2K olan modelse + garanti için ben ROG seçerdim.
Kasa olarak Gigabyte daha kaliteli ve sağlam. ROG yine kesinlikle üzmez. Yazılım ikisi de aynı bence. Harici ufak farklar var. Paneli 2K+ ise ROG alıp geçin.

Rog'nin paneli 2k değilmiş 2 üründe istanbul'da ben farklı bir ilde yaşıyorum ancak kısa bir süreliğine oraya gitme ihtimalim var. Eğerki gidemezsem Rog'yi satan kişi elden teslim etmek istiyormuş, bu yüzden sadece Aorus kalıyor ancak ilk tercihim ne olursa olsun elden gidip almak.

Bence en doğrusu yüz yüze alışveriş. Gerekli testleri ve fiziki inceleme yaparak dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.
Ben şahsi olarak Aorus seçerdim. Özellikle 2K benim için kıymetli. Yine de ASUS ekstra garanti düşündürücü. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bütçeniz ne kadar? Belki bende ürün bakabilirim (sarısitede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…