İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Denizlide yaşıyorum bütçem 42K civarı ben baktığımda pek bir şey bulamamıştım. TUF gibi seriler değil de ROG, Aorus gibi sağlam Seriler'den bir laptop almak istiyorum.

Tekrardan baktım ancak Denizlide kayda değer bir cihaz bulamadım zamanınızı ayırmayın.

@El Auria hocam selamlar. Neredeyse 8-9 aydır Aorus kullanıyorsunuz. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz üründen? Hesabı kapatmıştım yakın zamanda tekrar açtım. İsminizi unuttum şans eseri inceleme aklıma geldi
Hocam 10 da 9, ben teknolojik aletleri kolay kolay beğenmem fakat oyun anlamında kalite anlamında harika. Tek eksisi hoparlör onun dışında sayamam desem tam olur.

Hocam 10 da 9, ben teknolojik aletleri kolay kolay beğenmem fakat oyun anlamında kalite anlamında harika. Tek eksisi hoparlör onun dışında sayamam desem tam olur.

DTS ince ayar yapınca tolere edilebilir hocam. Muhakkak denemişsinizdir ama aklıma geldi. Tekrar iyi günlerde kullanın.

DTS ince ayar yapınca tolere edilebilir hocam. Muhakkak denemişsinizdir ama aklıma geldi. Tekrar iyi günlerde kullanın.

Hocam vallahi denemedim benim önceliğim ekran ve oyun özellikle sıcaklık performansıydı bunlarda beni hiç üzmedi size de öneririm.

H

Hocam vallahi denemedim benim önceliğim ekran ve oyun özellikle sıcaklık performansıydı bunlarda beni hiç üzmedi size de öneririm.

Hocam deneyin. Sizde zaten yüklüdür ama Microsoft göz atın ya da web siteden indirin. Dtx Ultra bariz şekilde daha iyi (özellikle ses şiddeti yükselir)

Çok kararsız kaldım ikisi de çok güzel gözüküyor. Garanti zamanı aynı olsa düşünmeden Aorus'u seçerdim ama ASUS daha yeni bir cihaz. Aslında garantisi uzun olan Aorus'lar var ancak o şehirlere gidemem bu yüzden pek mümkün gözükmüyor.

Hocam 2023 ve 2024 modeller'de kronik anakart yanma sorunu varmış, bu konu hakkında bilginiz var mı ?

@El Auria Hocam incelediğiniz laptopu almayı düşünüyorum, hala memnun musunuz ve 2K cidden fark yaratıyor mu? Son olarak da pilde kaç saat kullanabilirim?

Son düzenleme:
Hocam 2023 ve 2024 Modeller'de kronik anakart yanma sorunu varmış, bu konu hakkında bilginiz var mı?

Kim hangi model için söylemiş? Ben iki üründe de kronik bir sorun bilmiyorum. Önceden TUF sıklıkla yaşanıyordu anakart sorunu.

Kim hangi model için söylemiş? Ben iki üründe de kronik bir sorun bilmiyorum. Önceden TUF sıklıkla yaşanıyordu anakart sorunu.
G16 modeli için, youtube'da aynı modele sahip bir kişiye memnun olup olmadığını sordum bana böyle bir sorun olduğunu söyledi Özellikle Redditte bir sürü konu açılmış.

G16 modeli için, YouTube'da aynı modele sahip bir kişiye memnun olup olmadığını sordum bana böyle bir sorun olduğunu söyledi özellikle Reddit'te bir sürü konu açılmış.

Durumu net bilmiyorum. Önceden servisle iletişimim vardı lakin öyle kronik ROG pek duymadım ben. Reddit her marka model yazsanız tonla şikayet var. Yine de karar sizin (henüz vermediyseniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…