İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Hocam uzun süreli kullanımda memnun kaldınız mı? Hala önerir misiniz?

Hocam çok memnunum özellikle ekranı 2K ekran çok fark ettiriyormuş. Isınma sorunu yok performansta düşme yok hala memnunum.
Rahatsiz ediyorum ama Hocam bir soru daha sormak istiyorum. Youtube de bir video izledim TLOU Part 1 de 90 derecelere ulaşıyor laptop. Siz Watt limit koydunuz mu veya aksiyon sahnelerinde 90 derecelere yine ulaşıyor mu laptop hiç 90 derece gördünüz mü?

O üründe nadiren 90C görür. Görse bile sorun olmaz. 90 gayet normal bir değer. Çakılı 95-97C giderse düşünmeye başlarsınız. Anlık sıçrama her CPU ve markada olur. Watt limitine zaten gerek yok. O oyunda 2K çözünürlükte çekse çekse CPU 35-45W asgari 40W çeker. Yeni bir Aorus 40W çakılı 90C asla görmez.

Aldim bugün gelmesini bekliyorum hocam ben de 60w limit koymayı planlıyorum sagolun

Aldim bugün gelmesini bekliyorum hocam ben de 60W limit koymayı planlıyorum sağ olun.

Hayırlı olsun. Limite gerek yok. FPS odaklı oyun dahi oynasanız 55-56W çalışır. CPU odaklı render alsanız bile beklediğiniz kadar ısınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı model değil ama kendi Gigabyte Aero modelim. Fikir verir. Aorus aynı+- değeri verir. 15bkf benzer 2 Aorus kullandım zamanında. Dolaylı olarak performansını biliyorum.
Kanalda 4K oyun performansı ve sıcaklık var. (3 senelik Slim ürün. Fan temizliği ya da macun değişimi yapılmadığı halde CPU, GPU çektiği W altında sıcaklık çok iyi)
Sürdürülebilir performans ve kalite için Aorus alarak iyi seçim yaptınız.

Çok sagolun hocam geldiğinde tekrar bilgilendiririm sizi tekrardan teşekkürler

Gpu2 görünüyor, bunu kaldırmanın ve yalnızca ekran kartını kullanmanın bir yolu yok mu? Daha iyi olabileceğine dair şeyler duymuştum.

Hocam cihaz elime ulaştı kurulumda ssd görmüyordu vmd idi sanırım onu kapattım umarım sorun olmaz. Sıcaklık olarak cinebench 23 testinde en fazla 93 dereceyi gördüm işlemci olarak. Limit koymayı planlıyorum 60w koyduğum zaman tahminimce 80 derecelere ulaşmadan oynarım. Cihaz bence harika. Premium hissiyatı var. Kutusu bile aynı hissiyatı veriyor.

Hocam siz oyun moduna almadan mi oynuyorsunuz yani normal modda, eğer FPS çok farketmiyorsa bende öyle oynarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…