İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Hocam bu laptopu bende aldım. Laptoplara yabancıyım, illa limit koymamıza gerek var mı? ve limit nasıl koyuluyor?

Hocam bu laptopu bende aldım. Laptoplara yabancıyım, illa limit koymamıza gerek var mı? ve limit nasıl koyuluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu laptopta böyle bir şeye gerek var mı?

Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Laptop gelince inceleme yayınlayacağım bende.

Aorus modelleri soğutması genelde hep iyi oluyor ondan gerek olmuyor. Kendi modelimde Aorus 15.
Doğru diyorsun hocam ama limit koyunca çok fark etmiyor normal oyunlarda rekabetçi oyunlarda fark oluyor Wukong Benchmark ta aynı laptop türbe fan da 90 dereceyi görmüyordu laptop. Limit attım RDR 2 de normal fan da bile 75 dereceye ulaşmıyor uzun süreli oyunlarda bile

Ben RDR oyun modunda 75 78 arası falan oynuyordum CS falan oynamıyorsun öyle kullansanda olur işlemci Turbo modunumu kapattın.

Merhaba tekrardan laptop elime ulaştı hiçbir sıkıntısı yok ve ilk izlenimim çok premium bir kalite olduğu.

Ancak BIOS update'i yapamıyorum.

Bu ekranda Flash' e tıklıyorum ama, CMD ekranı hızlıca açıp kapanıyor.

Qflash tekniği ile güncellemek istedim ama AORUS'un sitesinde o formatta bir bios güncelleme dosyası yok.

Nasıl yapacağım anlamadım.

Yardımcı olur musunuz?

Hocam merak etmeyin sizlik sorun değil ben de 2 ay önce güncellerken bir sorun olmamıştı. Ama 2 3 gün önce tekrar geri almak istedim bir eski sürüme geçmek istedim. Sizdeki aynı şekilde hatayı aldım tıklasamda açılıp kapanıyordu konsol. Bende benden dolayı sanıyordum ama anladığım kadarıyla bizlik bir sorun değil genel bir sorun. Şu anlık bu sürümle devam edin pek bir farkı yok güncellemenin.
@bloodwizard666

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…