İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Ben RDR oyun modunda 75 78 arası falan oynuyordum CS falan oynamıyorsun öyle kullansanda olur işlemci Turbo modunumu kapattın.
Ultra da kaç FPS aliyorsunuz RDR2 de üstad ? Hala onerirmisin aleti ?

Üstad AAA oyunlarda (rdr2 , cyberpunk) FPS durumları nasıl ultra ayarlarda ? Bu cihaz ve HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT arasında kaldım 7 k civarı fiyat farkı var . Kağıt üstünde aynı gibiler.

Hocam hayırlı geceler aynı laptopu 3 gün önce aldım sizde de fan normalde iken masaüstünde veya tarayıcıda gezerken fanlar birden çalışıp sesli şekilde sonradan kapanıyor mu? Ben fanı eco moda alınca çok çalışmıyor normal gezinirken sizde durum nasıl acaba?

Öyle bendeki farklı modeldede ama sonra düzeliyor farkında bile olmuyorsun.

Hocam bilgisayarınız düz masanın üstündeyse ara sıra fanı arttırıp soğutup geri düşürüyor fan gücünü, isterseniz eco modunu kullanarak sorunu çözebilirsiniz, isterseniz de laptop standı alabilirsiniz, ben laptop standıyla kullanıyorum fan çalışmıyor oyuna girmezsem.

Güncelleme yapmak istedim,

Ürünü 10.02 beri kullanıyorum bugün 02.04 tarihindeyiz üründen hala çok memnunum bir sorun yaşamadım şu zamana kadar, sayabileceğim tek eksik hoparlör ondan memnun değilim sesi yüksek değil ve bazen cızırtı yaptığı bile oluyor ama odada tek başınıza iseniz sorun yaratmıyor yüksek sesli ortamlarda eksikliği hissediyorsunuz. Hala öneriyorum bu ürünü 2K ekranın tadını hala çıkartıyorum, alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.

Katılıyorum bende de bu cızırtı oluyordu bsf modelinde bazen ben böyle çözdüm Control Center'de AI Power Gear diye bir şey var performansta olunca bu sorun daha sık oluyordu oyun oynamıyorken onu balance modda kullanıyorum öyle olmuyor.

Hocam ben de almayı düşünüyorum fakat piyasada techburada dışında satıcı bulamadım. Yorumları pek iyi değil, amazon üzerinde ertesi gün teslimat olduğu için 49.200 tl ye satılıyor. Ne dersiniz tek satıcı techburadadan almalı mıyım? Msi pulse 16 ai düşünüyordum fakat ekranı çok cezbetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…