İnceleme Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?

Vallahi ben desibel ölçmedim kulaklığı takınca her şey yok oluyor bende

Arkadaşlar bu model tek ürün kodu ile mi satılıyor? Ve ürün ekranı sRGB mi?

İncelemeniz için teşekkürler hocam ben de bu laptopu almayı düşünüyordum ilaç gibi geldi. Laptop hakkında ufak tefek şeyler takıldı. 2 şey var şu an 1.si müşteri ve servis desteği 2.si de 16 GB RAM yetiyor mu ben laptopu alırken 16 GB daha yanında RAM almayı düşünüyorum ve ürün görselinde 8x2 diyor emin olamadım o konuda boşta slot var mı ve garanti kapsamında arka kapağı açıp RAM eklesek garanti bozulur mu bilgi sahibi misiniz? Şimdiden teşekkürler. @El Auria Dostum uğraştırmazsam ürünün CPU Z ekran görüntülerini atabilr misin satıcı gerçekten kafasından sallamış özellikleri.

Son düzenleme:
Dostum nereden almayı düşünüyorsun? MSİ Pulse düşünüyordum ama bunun ekranının daha iyi olduğunu okudum. Ancak sRGB denilmiş konuda hepsiburada da satıcısı NTSC demiş. Kafam karıştı. Doğrusu nedir acaba?

Dostum satıcısı bilgileri yanlış girmiş ben de Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum satıcısı çok iyi olmasa da ekranı %100sRGB 2K IPS panel. Sana attığım siteden özelliklerine bakabilirsin şimdi ortadaki 15 BKF bu model

Bu modelin de kendi içinde versiyonları da var ama ekran kısmında en üstteki bizim incelediğimiz modelin ekranı.

Ben de ram konusunda satıcıya güvenmediğim için arkadaşa sormak istedim ben de ram upgrade yapmayı düşünüyordum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Soru işareti kalmadı kafamda.

Hocam şimdi ben de blraz araştırdım. Bizim baktığımız model DCI-P3. sRGB nin geliştirilmişi gibi. sRGB çok daha eski standart. DCI-P3 daha yeni. DCI-P3 için daha iyi deniliyor. Edindiğim bilgi bu kadar. Daha bilgili arkadaşlar yanlış varsa düzeltirse sevinirim.

Son düzenleme:

Ben de araştırdığım kadarıyla %100 sRGB bulmuştum
Ürün hakkında ülkede dogru düzgün bilgi de yok maalesef sinir bozucu bir durum.
Yine daha bilgili arkadaşlar bilgilendirirse ben de sevinirim. Ama ürün yine her şeyiyle gayet iyi ben de almayı düşünüyorum ama kafama takılan sorular var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…