Gigabyte Aorus 15P KD Gaming Laptop İncelemesi ve Deneyimlerim

Bunun 3070'li olanına sahibim. Siz bu cihazı aldığınızda performansa yönelik herhangi bir ayar yaptınız mı?
Mux olmaması sebebiyle ne gibi ayarlar yapmak gerekiyor?

Bunun 3070'li olanına sahibim. Siz bu cihazı aldığınızda performansa yönelik herhangi bir ayar yaptınız mı?
Mux olmaması sebebiyle ne gibi ayarlar yapmak gerekiyor?
Hayır yapmadım, kalibrasyonunu kendi yapıyordur diye tahmin ediyorum. Redditte biri bana, gelince bilgisayarı bir formatla öyle kullanmaya başla demişti ama onu da üşendiğimden ve anın cazibesiyle yapmadım. Performans kaybı vs yaşamadım henüz

hocam selamlar aynı makinadan bende aldım fakat ekran parlaklığı sorunu yaşıyorum ekran aşırı derecede mat ve soluk karanlık sahnelerde resmen kör oluyorum bir ayar yaptınız mı benim bilgisayarda bir sorun mu var anlamadım

Merhaba böyle bir sorun yaşamadım hocam açıkçası, üstelik parlaklığı da 100 değil 80de falan kullanıyorum gün içinde

merhaba hocam bu yeni kontrol center kullanabiliyormuyuz biz? çünkü şuanki kontrol centerdan çok memnun değilim. Klavye profilim laptopu her açtığımda değişiyor malesef.

merhaba hocam bu yeni kontrol center kullanabiliyormuyuz biz? çünkü şuanki kontrol centerdan çok memnun değilim. Klavye profilim laptopu her açtığımda değişiyor malesef.
Yeni Control Center bu cihaz için resmi olarak desteklenmiyor. Aorus 5 12. nesil sayfasından yüklerseniz 11. nesilde pek iyi olmasa bile çalışıyor. 10. nesilde ise çalışmıyor. Klavye profilinin değişmemesi lazım. Program otomatik açılıyorsa devreye girer. Ben hali hazırda bazı tuşları şarkı değiştirmek için kullanıyorum ve sorun mevcut değil.
Ağustos ayında yeni sürüm çıkmış eski Control Center için. Onu deneyebilirsin.

Ben kullanıyorum. İşlemci ismini ve sıcaklığını kendi içinde göstermemesi hariç her şey sorunsuz ki zaten önemli bir şey değil. Daha önce konuya da yazmıştım. Klavye profili de kayıt oluyor.

Herkese selam arkadaşlar 3070'li olanı için bana takas teklifi geldi cihazın 15 ay garantisi var. Benim en büyük korkum bataryada bir sorun çıkması çünkü orijinali sıkıntıya girdiğinde bir ömür değiştirmekle uğraşıyoruz. Bataryasıyla ilgili yorumlarınız neler alınır mı 9. ayındaki bilgisayar?

alınır neden alınmasın hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu laptopta böyle bir kronik sorun var kendim de yaşıyorum ve yaşayan birçok kişi buldum Reddit ve YouTube'da yaşayan başka biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…