Gigabyte Aorus 15P KD Gaming Laptop İncelemesi ve Deneyimlerim

Geçmiş olsun. Ben yoğun bir kullanım gerçekleştirmediğim için böyle bir sorun yok şimdilik. Servisle ya da firma ile iletişime geçtiniz mi? Panel değişimi mi gerekiyor.

Geçmiş olsun. Ben yoğun bir kullanım gerçekleştirmediğim için böyle bir sorun yok şimdilik. Servisle ya da firma ile iletişime geçtiniz mi? Panel değişimi mi gerekiyor.

Hocam iletişime daha geçmedim, her zaman olan bir durum değil benim cıhazımda dün CS:GO'da rekabetçi maçında oldu ve ban yedim bundan dolayı çok sinir oldum.
Normalde umursamıyordum bu sorunu o yüzden anca iletişime geçeceğim.
Videodaki adam AliExpress'den 15p serisinden başka bir modelin panelini alarak çözmüş fakat fiyatları 3-4K arası yani

benim hiç olmadı hocam

Benim de iki gün önce ekran komple gitti
Arkadaki logo dahi yanmıyor darbe falan almadı. Daha önce içini temizlemiştim garantiden çıktı mı? Siz ne yaptınız

Benim de iki gün önce ekran komple gitti
Arkadaki logo dahi yanmıyor darbe falan almadı. Daha önce içini temizlemiştim garantiden çıktı mı? Siz ne yaptınız
BIOS güncellemesi yaparken açılmadı, BIOS piline ulaşmak için mecburen açtım vs. diyin bir şey olmaz. Su buharına etiketlerin olduğu vidaları tutup sökmeyi de deneyebilirsiniz, bana böyle geldi cihaz dersiniz.

Arka kapağı açmak garanti dışı bırakmıyor. Gigabyte E-Support'a 15G KC için sormuştum bu soruyu. Sorun olmaz diye yazmışlardı 2 sene önce.

Merhaba Gigabyte AORUS 15P KD (16GB/512GB) Notebook

Yukarıdaki cihazdan vardı ekranı bozuldu garantiye yolladım iade değişim raporu çıktı muadil ürün olarak

Bu ürün ile değişim sağlamak istiyorlar kabul etmeli miyim yardımcı olur musunuz?

kabul edin bence 4060 ekran kartı

Ekran kartindan feragat ederseniz ve daha kaliteli bir kasa onerseler daha iyi olabilir. Bu cihaz yanlis degilsem kasa ve soğutma olarak iyi degil. Baska bir cihaz onermiyorlarsa elbette iade olacagina bu daha iyi bence.

Vay be bilgisayarı alalı 2 seneyi devirmiş neredeyse. Hala daha gözümde yeni gibi duruyor, performansından hiç ödün vermedi
Yukarıda bazı arkadaşlar ekranla alakalı sorunlar yaşamışlar, kronik olabilir bilemiyorum ben bir sorun yaşamadım. 2. yılın sonundan bazı yorumlar yapayım, dediğim gibi bakıma bile göndermem gerekmedi, ısınma sorunları yok, performans canavar gibi hala. Şubat 2022de aldığıma da şaşırdım hatta, sanki 6 ay falan oldu gibiydi. Bu arada benim kullanımım da değişti belki bu yüzden çok yıpranmamış da olabilir, eskisi gibi çok fazla oyun oynamıyorum. Maalesef o ara farkettim ki ne kadar diğer gaminglere göre daha ince, daha hafif de olsa şarj aletiyle beraber taşımak çok zorluyor özellikle her gün okula götürüyorsanız. Yani okulda kullanılacaksa ve oyun oynanmıyorsa böyle bir cihazı önermem, bataryası da çok iyi değil haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…