Gigabyte Aorus 15P KD Gaming Laptop İncelemesi ve Deneyimlerim

bende siz söyleyince farkettim hala sıfır gibi duruyor benimkide maşallah çok memnunum

Arkadaşlar selam. Benim aorus 15p kd de şöyle bi sorun yaşıyorum. Video izlerken (her zaman olmuyor) kendiliğinden 3D efekt varmış gibi görüntü çıkıyor. Renkler kayıyor resmen. Sorun yazılımsal mıdır donanımsal mıdır sizce? Ne yapmak lazım teknik servise de versem çözebileceklerini sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_5513.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 49
panelden kaynaklı bence gönderin servise hocam

servise verdim bakalım ne çıkacak
Servis nasıl ilgilenildi mi ?

@VezHak ben de aorus 15 almayı düşünüyorum 4070 olan modelini de gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz. Özellikle servisi hakkında

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Laptopa 16x2 RAM takmak istiyorum. Daha önce takan var mı? Performans artışı yaşadınız mı? Hangi modeli taktınız.

Arkadaşlar selam. Laptopa 16x2 RAM takmak istiyorum. Daha önce takan var mı? Performans artışı yaşadınız mı? Hangi modeli taktınız.
Hocam çoğu oyun için 16gb yeterli ve bu modelde gelen ram'lerde gayet iyi modeller mesela benim kullandığım legion 5 pro modelinin ram'leri kalitesiz aynı özelliklerde başka bir ram takınca %5 gibi bir performans artışı oluyor bendeki modellerde ama sizin bilgisayarınızın ram'leri kaliteli tek tük birkaç oyun görmüştüm 14-15gb ram'i zorlayan onlar haricinde performans artışı görmezsiniz.

@VezHak ben de aorus 15 almayı düşünüyorum 4070 olan modelini de gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz. Özellikle servisi hakkında
Hocam servis deneyimim olmadı ya bilemeyeceğim. Lakin Aorus süper cihazdır. Belki gördüğüm tek eksik Gigabyteın yetersiz yazılım desteği sunması, aldığım model yeni nesil çıkar çıkmaz control centera güncelleme almadı maalesef, 1 yıl içinde yeni nesil çıkınca eskisini komple bırakmak da ayıp yani
Canları sağ olsun tabii. Onun dışında konuda konuşmadığımız bir mevzu yok söyleyebileceğim, alırsanız hayırlı olsun derim. Servis yüzü göstertmedi bana

Merhaba. Bende de aynı bilgisayardan var. Kamera uygulamasına girince kamera açılıyor fakat kamera uygulaması üzerinde yatay çizgiler gözüküyor. Bunun nedeni nedir sizce? WhatsApp görüntülü görüşmede de aynı şey oluyor.

Hocam baktılar ettiler bi sorun yok vs dediler. Bu laptopu az kullandığım için yeni farkettim ki sorun hala devam ediyor. Aynı 3d efektini alıyorum. Kısacası servisin bir şey çözdüğü yok maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…