Gigabyte Aorus 15P KD Gaming Laptop İncelemesi ve Deneyimlerim

Arkadaşlar selam. Benim Control Center anlamadığım bir sebepten bozuldu ve açılmıyor. Silip yükledim ama yine değişen bir şey olmadı. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapabiliriz?

Arkadaşlar selam. Benim Control Center anlamadığım bir sebepten bozuldu ve açılmıyor. Silip yükledim ama yine değişen bir şey olmadı. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapabiliriz?
24H2 güncellemesinden sonra bende de açılmıyor. Bilgisayarı pek kullanmadığımdan dert etmedim.

Düzenleme: 31 Aralık 2024 tarihinde [24.12.25.01] sürüm numaralı yeni Control Center yayınlanmış. Onu deneyin.

Son düzenleme:
Güzel inceleme olmuş, teşekkürler. Bayağı geç çıktı karşıma ama hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba. Acil yardıma ihtiacım var. Dün bir anda ekranda görüntü gitti ve gelmiyor. Şu an monitöre bağlayıp kullanabiliyorum laptopu. Panel mi bozulmuştur. Panel bilgisini de hiçbir yerde göremiyorum. Panel sanki uçtu gitti cihazdan. Başına daha önce gelen var mı? Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Arkadaşlar mesajı yeniliyorum. Ekran gitmesi sorunu yaşayan oldu mu hiç? Kullanıp da sorun yaşayan yok sanırım. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…