Gigabyte Aorus CV27F alınır mı?

Ghostingi olup olmadığını çıplak gözle görmen gerek.Ghosting testinin fotoğrafı atılmaz ama illa istiyorsan SS atayım. Zaten FPS oyunlar için AIM STABILIZER özelliği de var ekstradan.Ben CS oynarken açıyorum ekran yağ gibi oluyor. Ghosting testinin fotoğrafı atılmaz ama illa istiyorsan SS atayım. Gece olunca ışık sızmasının fotosunu atarım ama biliyorsundur ki IPS panellerde VA panellere göre daha fazla sızma olur.
Kanka ben alslında senin masanda nasıl durdugunu merak etmştinm. ghostinge gelince sana sormuştum varmı böyle bi sorun diye.

Kanka ben alslında senin masanda nasıl durdugunu merak etmştinm. ghostinge gelince sana sormuştum varmı böyle bi sorun diye.
Gördüğün gibi masam eski masa ve büyük bir masa sa degil. Ama rahat kullaniyorum. Standı buyuk dalan değil. Oyunlarda yasamıyorum hicbir ghosting problemi falan.
20191029_184939.jpg

Gördüğün gibi masam eski masa ve büyük bir masa sa degil. Ama rahat kullaniyorum. Standı buyuk dalan değil. Oyunlarda yasamıyorum hicbir ghosting problemi falan.Eki Görüntüle 453636
Kankam hayırlı olsun güle güle kullan. Bu malkanın monitörünü alıcam %100 eminim artık bunu aynı özelliklerine sahip olan 2 k modeli var onu beklicem olmadı bunu alıcam buda linki AORUS CV27Q Gaming Monitor | AORUS
Gördüğün gibi masam eski masa ve büyük bir masa sa degil. Ama rahat kullaniyorum. Standı buyuk dalan değil. Oyunlarda yasamıyorum hicbir ghosting problemi falan.Eki Görüntüle 453636
Bide ne sorcam. Hangi siteden aldın. Oldan alayım bende.
Ürünü sipariş verdim. Simdi sana ne sorucam. Monitör gelince hangi tür testleri yapım

Son düzenleme:
Kankam hayırlı olsun güle güle kullan. Bu malkanın monitörünü alıcam %100 eminim artık bunu aynı özelliklerine sahip olan 2 k modeli var onu beklicem olmadı bunu alıcam buda linki AORUS CV27Q Gaming Monitor | AORUS

Bide ne sorcam. Hangi siteden aldın. Oldan alayım bende.

Ürünü sipariş verdim. Simdi sana ne sorucam. Monitör gelince hangi tür testleri yapım
Ölü piksel testini yap mutlaka. Işık sızması var mı yok mu ona da bak ghosting falan.

Ölü piksel testini yap mutlaka. Işık sızması var mı yok mu ona da bak ghosting falan.
Kardo ışık sızması nasıl test ediliyor
Monitörü iade edeceğim büyük ihtimalle ghosting sorunu var acı ama gerçek. ani dönüşlerde berbat bi görüntü veriyor.

Son düzenleme:
Kardo ışık sızması nasıl test ediliyor

Monitörü iade edeceğim büyük ihtimalle ghosting sorunu var acı ama gerçek. ani dönüşlerde berbat bi görüntü veriyor.
Bende herhangi bir problem yok. Tatmin olmadiysan iade et tabi. Ama senin söylediğin sey ghosting değil. Senin istedigin sekilde goruntu veren bir monitör yok. Ghosting olayi soldaki fotoğraf.
disable-resample4.jpg

Son düzenleme:
Bende herhangi bir problem yok. Tatmin olmadiysan iade et tabi. Ama senin söylediğin sey ghosting değil. Senin istedigin sekilde goruntu veren bir monitör yok.
1572702317169.png

VA panel 32GK850G modeli çok daha iyi piksel tepki süresine sahip gördüğünüz gibi. CV27F modeli koyu renk geçişlerde çuvallıyor.

Yani öyle paneller var, sizinki yavaş VA panellerden.

Eki Görüntüle 454975

VA panel 32GK850G modeli çok daha iyi piksel tepki süresine sahip gördüğünüz gibi. CV27F modeli koyu renk geçişlerde çuvallıyor.

Yani öyle paneller var, sizinki yavaş VA panellerden.
Çuvallıyor dediğin bu olsa gerek :) bi VA panelden daha ne bekliyorsunuz anlamis degilim. Foto boyutu buyuk oldugu icin SS alip atmak zorunda kaldim. Ondan goruntu kalitesi dustu.
Screenshot_20191102-170719_Gallery.jpg

Çuvallıyor dediğin bu olsa gerek :) bi VA panelden daha ne bekliyorsunuz anlamis degilim. Foto boyutu buyuk oldugu icin SS alip atmak zorunda kaldim. Ondan goruntu kalitesi dustu.Eki Görüntüle 454996
Dostum UFO testi bu şekilde çekip atarsan hiçbir panelde ghosting çıkmaz zaten, kamera ile bir sıra UFO'yu takip edeceksin kamerana göre sabit olacaklar. Bak VA panelden ne bekleniyor;

1572704439906.png

Soldaki senin monitörün, sağdaki de VA panel.

Dostum UFO testi bu şekilde çekip atarsan hiçbir panelde ghosting çıkmaz zaten, kamera ile bir sıra UFO'yu takip edeceksin kamerana göre sabit olacaklar. Bak VA panelden ne bekleniyor;

Eki Görüntüle 455001

Soldaki senin monitörün, sağdaki de VA panel.
Kardeş cidden çok boş yorum yapıyosun. LG'nin ghosting problemi benimkinden az diye benim monitör kötü mü oldu? Kıstasımız LG mi? çıtayı belirleyen? Piyasada kaç tane var bu şekil VA panel monitör de benimkini kötüleyeme çalışıyosun her yorumda? O halde LG'den başka monitör almasın kimse. 2K monitör ile FHD monitörü kıyaslıyosun. Öner o halde 0 ghostin olan VA panel bi monitör FHD bana. Önerdiğin monitör IPS panel ve eminim madem bu kadar ''bilgin'' var IPS'nin ghosting sorununun fazla olduğunu biliyosundur ve ne alakaysa beni de ghostingten vurmaya çalışıyosun. Madem bana öner daha az ghosting olan bir monitörü öner de onu alalım aldığım monitörü kötüleyeceğine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı