Gigabyte AORUS RTX 2070 Xtreme vs Asus Strix RTX 2070

Zotac kalitesiz değil ancak gene de Asus, MSI ve Gigabyte Zotac'dan bir tık daha kaliteli.

MSI marka kullandığım kart 80 derecelerde geziyorken Zotac 75 dereceyi geçmiyor. Soğutma konusunda ve teknik destek konusunda şuanda çok çok iyi Zotac. Endeks bilişim olsun attığım mailler olsun (Zotac Global) servispoint gibi çöp bir firmadan çok daha iyi. Bunlarda önemli. Bunları da katınca bir üst versiyonu almak varken bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz.

Isısına göre iyi olmuyor yalnız kart, biliyorsunuz sanırım.
Zotac'a kötü demedim elbette ama bir tık daha alt kalite.
Zira zamanında Zotac ne tür sorunlar çıkardı onu da biliyorsunuz sanırım.

@SelimCenk Asus ve Gigabyte'nin kalitesi karşısında o markayı tercih oalrak bile koymam şahsen. Sadece 2080 olması önemli değil kalitesi de önemli. Bir üst modelini alacağım diye kaliteden vazgeçmem şahsen.

Konu sahibinin sorununa da yanıtım şudur, hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al derim. İkisi de çok kaliteli ürünler. Benim kişisel tercihim Aorus olanı almak olurdu.
Inno3D markasının kalitesiz olduğunu da nerden çıkardınız ?
Allah aşkına ya kardeşim, bence Asus hiç haketmiyor o kadar verilen parayı.

Kalitesiz yazmadım hiç bir yerde. Yazdığım şey "Bir alt kalite" -ki kimse bunu da inkar edemez- diğerlerine göre alt kalite.

Son düzenleme:
RTX 2080 ala bilirsiniz o fiyata hocam, hatta daha ucuz. Ne kadar RTX 2070 gaming falan farketmez, hiç biri 2080 performansına yetişemez.
Kalitesiz yazmadım hiç bir yerde. Yazdığım şey "Bir tık alt kalite" -ki kimse bunu da inkar edemez- diğerlerine göre bir tık alt kalite.
Ben şahsen bir tık daha kaliteli diye o kadar para vermem. Bir tık daha kalitesiz RTX 2080 alırım daha iyi.

4000 TL para verip de doğru düzgün bir marka almayacaksam hiç lüzmu yok bana göre.

5000 TL RTX 2070'e verilecek bir para değil, INNO3D olmasa bile indirim beklenip Asus DUAL/MSI Ventus/Zotac RTX 2080 gibi bir model alınmalı. Sürekli bu üçlü 5000 TL civarına veya biraz daha altına düşüyor, 1 ay önce arkadaşıma Ventus RTX 2080 modelini 4200 TL gibi komik bir rakama aldık.

5000 TL RTX 2070'e verilecek bir para değil, INNO3D olmasa bile indirim beklenip Asus DUAL/MSI Ventus/Zotac RTX 2080 gibi bir model alınmalı.
merhaba ,teşekkür ederim ancak çok fazla bir vaktim yok doğrusu. ort 10 gün içerisinde sistemi halletmiş olmam gerek. ekran kartı için 5500 tl ye kadar çıkabilirim. sizin önerebileceğiniz o fiyatlar da 2080 var mı? teşekkür ederim
5000 TL RTX 2070'e verilecek bir para değil, INNO3D olmasa bile indirim beklenip Asus DUAL/MSI Ventus/Zotac RTX 2080 gibi bir model alınmalı. Sürekli bu üçlü 5000 TL civarına veya biraz daha altına düşüyor, 1 ay önce arkadaşıma Ventus RTX 2080 modelini 4200 TL gibi komik bir rakama aldık.
Asus TURBO-RTX2080-8G GDDR6 HDMI DP GeForce® RTX 2080 8GB Ekran Kartı incehesap.com

örnek verecek olursak bu ekran kartı alınır mı ? tek fanı var anladığım kadarıyla ve ses sorunu olur mu bilmiyorum. sessiz olması benim için önemli teşekkür ederim

merhaba ,teşekkür ederim ancak çok fazla bir vaktim yok doğrusu. ort 10 gün içerisinde sistemi halletmiş olmam gerek. ekran kartı için 5500 tl ye kadar çıkabilirim. sizin önerebileceğiniz o fiyatlar da 2080 var mı? teşekkür ederim
Madem bekleyemiyorsunuz, bunu alın o zaman. MSI'ın giriş seviyesi modeli ama en azından 2080 GPU'suna sahip. Yine de bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim, belki indirim gelir. Gelmezse de 5400'e Ventus'u alırsınız.

MSI Nvidia GeForce RTX 2080 Ventus 8GB 256Bit GDDR6

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı