Gigabyte Aorus RX 580 Testleri

Rise of the tomb raider oyunun kendi benchmark ile yaptım. Oyun normalde 100+ FPS'de gayet akıcı oynanıyor. Ama benchmarkta en düşük FPS'yi yazdım oraya. 3 Ayrı FPS yazıyor benchmarkta.
Evet biliyorum fakat aradaki fark fazla bayağı. Herhalde NVidia optimizasyonu daha iyi olduğu içindir. Oyunun tadını çıkarın.

Evet biliyorum fakat aradaki fark fazla bayağı. Herhalde NVidia optimizasyonu daha iyi olduğu içindir. Oyunun tadını çıkarın.
Ben V-Sync açmadan oynamıyorum zaten, 60FPS bana yeter artar bile. Yüksek FPS yırtılmalarla tadı kaçıyor. Ayrıca belirttiğim gibi işlemciye daha az yük biniyor.

Fark ettiğim bir kaç detayı aktarayım, V-Sync açarak testleri yaptığım zaman, GTA V'te işlemci kullanımı %90'lara kadar çıktığını gördüm. V-Sync açınca %60'ları geçmiyor.
Ufak bir karışıklık olmuş burada. İlki kapatarak olacaktı sanırım. İnceleme güzel olmuş, gönül isterdi ki ufak ufak hepsinden derlenmiş bir video olsun ama bu da iyi.

Hayırlı olsun. Sıcaklıklar nasıl? Gigabyte RX 480 serisinde rakiplerine göre en fazla ısınan modeldi, RX 580 modeliyle soğutma konusunda RX 480 modellerine göre soğutma konusunu iyileştirdiler.
Sıcaklık değerleri 73 ile 65 derece arasında oynuyor. V-Sync açıkken 70'i geçmiyor. Boşta iken şuan 28 derece, pasif fan ayarını açmadım çünkü 45 dereceye kadar, boşta iken fan dönmüyor, ömrü uzun olsunda fanları dönsün sıkıntı yok.

Ufak bir karışıklık olmuş burada. İlki kapatarak olacaktı sanırım. İnceleme güzel olmuş, gönül isterdi ki ufak ufak hepsinden derlenmiş bir video olsun ama bu da iyi.
Aynen öyle yanlış yazmışım orda.

@Pantheon Ben şöyle bir şey yaptım mesela. Kart fanini dondurmeden boşta 30 derece de tutabiliyor.

@Pantheon Ben şöyle bir şey yaptım mesela. Kart fanini dondurmeden boşta 30 derece de tutabiliyor. Eki Görüntüle 235678
Resim tam net değil ama sanıyorum fan eklemişsin yanına, adamlar bu modu sessiz olsun diye yapmışlar diye biliyorum, kasamda hava sirkülasyonu yok. O yüzden kapak hep açıktır ve kasa fanı hiç kullanmadım. Hem ses yapmasın hem tasarruf yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…