Gigabyte B450M S2H anakart CPU koruma kapağı var mı?

Metin682

Centipat
Merhaba Gigabyte B450M S2H anakart aldım bu anakartta işlemci koruma kapağı var mı? Ben işlemciyi direkt taktım sonra bazı videolarda koruma kapağını çıkarıp taktiklarini gördüm içime bir kurt düştü, bende tekrar soktum bu kez de mandalı açtım işlemci çıkmıyor sıkışmış gibi.
Bu anakarti alan arkadaşlar koruma kapağı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Gigabyte B450M S2H anakart aldım bu anakartta işlemci koruma kapağı var mı? Ben işlemciyi direkt taktım sonra bazı videolarda koruma kapağını çıkarıp taktiklarini gördüm içime bir kurt düştü, bende tekrar soktum bu kez de mandalı açtım işlemci çıkmıyor sıkışmış gibi.
Bu anakarti alan arkadaşlar koruma kapağı var mı?
Herhangi bir koruma kapağı bulunmuyor. Ben de kurduğumda direkt olarak işlemciyi oturtum mandalı sıkıştırdım.

Pinler işlemci üstünde, işlemciye dikkat edin :)

Bir şey daha sorayım çok kafama takıldı. Ben bu anakarti aldım bir de MSI 5500 XT 8 GB ekran kartı aldım ama bakıyorum anakarta girişleri taktigimda kucukcuk bir alan var. Yani bu ekran kartı nasıl sığacak buraya? USB 3 girişi bile yandan vermemiş diklemesine giriş vermiş. Ekran kartı daha gelmedi ama kara kara dusunuyorum.

Ekran karti daire içine aldığım porta takılmalı.
b7bcc17c8ec696f7dd39735c947668fe.jpg_720x720q80.jpg_~2.jpg

USB 3 girişi altta olması pek fark yaratmaz diye düşünüyorum.

Resimdekiden daha kisa duruyor aralık. Neyse artık ekran kartı gelsin bir deneyeyim belki sorun olmaz. Tesekkurler.

Tamam reis sağ olasin. Şimdi internetten araştırıp anakart girislerini de yaparım. Ekran kartı gelince takarım devam inşallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı