Gigabyte B450M S2H anakartta Wireless olayı nasıl çözülür?

Sistemimi aldığım tarihten beri (9 aydır) bu adaptörü memnuniyetle kullanıyorum. (Günlük kullanım ve CS:GO) Benim de wi-fi erişimi için ilk tavsiyem başta bu model olmak üzere harici anten içeren USB adaptördür.

Kasa içerisine de takılabilen modeller var. Bunun için PCIe x1 Wi-Fi kartı alınabilir. Böyle bir kartı takabileceğiniz iki adet slot var anakartınızda. Ekteki resimde işaretledim.

Harici adaptörün daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Kullanmadığınız zaman kolaylıkla çıkarıp kenara koyarsınız. Farklı USB portlarını ve uzatma kablosu kullanarak istediğiniz gibi konumlandırırsınız. Bu sinyal gücüne de etki edebilir. WN722N modelinin kutusundan 50 cm uzunluğunda uzatma kablosu çıkıyor. Bu model için bir uyarım var. Sanırım iki kez revizyona gitmişler. Özellikle ilk sürümde bağlantı sorunları olmuş. V3 olanı alın. Ben de incehesap'tan almıştım. Oradan aldığınızda sorun çıkmayacaktır.

Eki Görüntüle 661052

Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Benim de tercihim WN722N'den yanaydı. Açıklamalarınızla beraber kararımı verdim. V3 bulup alacağım. Sağolun.
 
Bende TP-Link’in Bluetooth'unu var. USB ile Gamepad arasina bir şey girdiği an kesiliyor. Wi-Fi için daha da iyi çekim kalitesi gerekiyor. Çok ucuza kaçmamanı tavsiye ederim. Evde fiber internet varsa ve modem ile aynı oda da (veya çok yakın) olacaksan 5 GHz destekli (sanırım 802.11'a/C oluyor) bir Wi-Fi adaptörü alsan daha iyi olur.
 

Geri
Yukarı