Gigabyte B450M S2H BIOS Update Nasıl Yapılır?

Teşekkür ederim hocam.Bir de bir tık konu dışı ama yeni aldığım sistemde 4-5 günde bir donma ve ardından kapanma sorunu yaşıyorum.Kendim reset atınca düzeliyor ancak çoğu şeyi kontrol ettim bir sorun çıkmadı. Anakart ve BİOS'la alakalı olabilir mi acaba ?
Ekran kartı ve PSU olarak ne kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim hocam.Bir de bir tık konu dışı ama yeni aldığım sistemde 4-5 günde bir donma ve ardından kapanma sorunu yaşıyorum.Kendim reset atınca düzeliyor ancak çoğu şeyi kontrol ettim bir sorun çıkmadı. Anakart ve BİOS'la alakalı olabilir mi acaba ?
Kardeşim bu sorununu çözdünmü bana dönersen sevinirim.

Kardeşim bu sorununu çözdünmü bana dönersen sevinirim.
Bende de böyle bir sıkıntı vardı. Üstelik bilgisayarı yeni toplamıştım. Bu konudakileri uyguladım ve şu ana kadar mavi ekran almadım. Sadece ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde aldım daha yeni o kadar.

Selamlar, bugün Gigabyte B450M-S2H anakart satın aldım. Yorumlarda BIOS sürümü eski yazanlar bulunuyor. İşlemcim Ryzen 5 3600X, herhangi sorunla karşılaşır mıyım? Bilgisayar çalışmayabilir mi? Sürüm eskiyse örnek veriyorum F30 ise direk F50 kurarsam ne gibi bir hata alırım. Bunun zararı ne olur? Teşekküler.

Aynı anakarta sahibim F41 sürümü yüklü en son sürüme güncellemek istiyorum. Aşağıdaki 3 sürümü sırayla yüklemem gerekli mi? Yoksa F51e'yi direkt yükleyebilir miyim?
ss2.png

Aynı anakarta sahibim F41 sürümü yüklü en son sürüme güncellemek istiyorum. Aşağıdaki 3 sürümü sırayla yüklemem gerekli mi? Yoksa F51E'yi direkt yükleyebilir miyim?
Eki Görüntüle 602810

Direkt olarak F51E sürümüne yükseltebilirsin. Tavsiyem sürümünde sıkıntı yoksa yükseltme. Ben tekrar F41 sürümüne indirmek zorunda kaldım. İşlemci ve ekran kartında gereksiz bir ısınma yaptırıyor bu Update.

Direkt olarak F51E sürümüne yükseltebilirsin. Tavsiyem sürümünde sıkıntı yoksa yükseltme. Ben tekrar F41 sürümüne indirmek zorunda kaldım. İşlemci ve ekran kartında gereksiz bir ısınma yaptırıyor bu Update.
Siz yazmadan güncellemeyi yapmaya başlamıştım açtım şimdi sistemi R5 1600AF ve Gigabyte RX570 sıcaklıklar normal seviyede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı