Gigabyte B450M-S2H Sistem Alınır Mı?

berkand25

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bir siteden böyle bir sistem topladım acaba bununla her oyunu kaldırabilir ve oyun yayını yapabilir miyim?

Bro aynı fiyata böyle sistem varken 5300'e RX580'li sistem toplamak mı ?
Kalitesiz psu ile itopya formunda.
Arkadaşlar merhaba ben bir siteden böyle bir sistem topladım acaba bununla her oyunu kaldırabilir ve oyun yayını yapabilir miyim?
Bence ekran kartını değiş 200 lira falan daha koyup 5500xt 8gb al pişman olmazsın gün geçtikçe daha iyi hale gelen bir kart.

Baya kötü toplamışsın. Hem parça seçimi hem fiyat olarak kötü. Sana güzel bir sistem topladım tavsiyem 1000 lira daha bütçe arttırıp RX 5700 alman. Onun da linkini en alta koyuyorum. Şu an 5700 fiyat performans hükümdarı.

--

Kalitesiz psu ile itopya formunda.

Bence ekran kartını değiş 200 lira falan daha koyup 5500xt 8gb al pişman olmazsın gün geçtikçe daha iyi hale gelen bir kart.
Tek olay PSU zaten o sizin tabirinizle iyi olmayınca sistem çalışmayacak sanki ayrıca 200 tl verip 1660 Super den daha düşük bir kart alması çok mantıklıymış gerçekten

Tek olay PSU zaten o sizin tabirinizle iyi olmayınca sistem çalışmayacak sanki ayrıca 200 tl verip 1660 Super den daha düşük bir kart alması çok mantıklıymış gerçekten
Ekran kartını değiş diye başkasına yazmıştım o kişi rx 580 seçmişti o yüzden öyle dedim. Tabii ki sistem çalışacak ama dişinizden tirnaginizdan arttırıp aldığınız bir şeyin sırf 300 400 liralik bir parça yüzünden çöpe gitmesini istemezsiniz değil mi?

Ekran kartını değiş diye başkasına yazmıştım o kişi rx 580 seçmişti o yüzden öyle dedim. Tabii ki sistem çalışacak ama dişinizden tirnaginizdan arttırıp aldığınız bir şeyin sırf 300 400 liralik bir parça yüzünden çöpe gitmesini istemezsiniz değil mi?
Tamam da rampage kötü bir marka değil PSU 650W 80+ sertifikalı zaten Rampage'in PSU'ını kullanmadıysanız yorum yapmayın bir ürün arızalı çıktı diye hepsi arızalı olmaz ki kaldı ki diğer markaların %100 garanti verdiği ne malum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı