Gigabyte B450M S2H ve R5 2600 Boost frekansı değerleri

Başlıkta bahsettiğim ikiliyi kullanan arkadaşlar oyunlarda işlemci Boost frekans değerleriniz ne kadar? İnternetden araştırdığım kadarı ile 3700-3800 MHz arası olması lazım ama benim 3650'yi hiç geçmedi? Acaba problem anakartda mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıkta bahsettiğim ikiliyi kullanan arkadaşlar oyunlarda işlemci Boost frekans değerleriniz ne kadar? İnternetden araştırdığım kadarı ile 3700-3800 MHz arası olması lazım ama benim 3650'yi hiç geçmedi? Acaba problem anakartda mı?

Ayni sistem var aynı hız. 3650 alıyorum. Overclocksuz tüm çekirdekler yükteyken Max 3.7 GHz verebilir bu işlemci. OC ile 4 GHz aldım. Şu an ocsiz kullanıyorum. 1-2 yıl sonra OC açabilirim şu an darboğaz yok. İşlemciniz normal merak etmeyin.

Ayni sistem var aynı hız. 3650 alıyorum. Overclocksuz tüm çekirdekler yükteyken Max 3.7 GHz verebilir bu işlemci. OC ile 4 GHz aldım. Şu an ocsiz kullanıyorum. 1-2 yıl sonra OC açabilirim şu an darboğaz yok. İşlemciniz normal merak etmeyin.
Hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz benim sistemde bazen donma oluyor acaba sürümle alakalı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı