Gigabyte B550M DS3H teknik servis 750 TL ücret çıkartıyor

Dncr30

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Gigabyte B550M DS3H anakart var ve PCI-e 16 slotu yandı satın aldığım firmaya garanti için geri gönderdim. Onlar da ilk önce endeks bilişim oradan da RMA teknik servise göndermişler ve RMA teknik servis ise kullanıcı hatası olduğunu söyleyip onarım ücreti çıkarttılar 750 TL.
Ben de kendilerine slot yandığı için kırıldığını belirtmeme rağmen inat yapıyorlar ve ücretsiz onarım yapmıyorlar. Attıkları mail ise aşağıda.

"SN22533A013112 seri numaralı anakart 18.12.2023 tarihinde faturasız olarak 'PCI-e slot tırnagında kıırk var' arıza notuyla servise gelmiştir. Anakartın ön görsel ve fiziksel kontrollerinde; anakartın elektronik kartı (PCB) üzerindeki PCI-e slotunda hasar tespit edilmiştir. Hasarlı PCI-e slotundan ötürü anakart düzgün çalışamamaktadır. Anakartın üzerindeki hasar üretim kaynaklı olmayıp, hatalı kullanım / montaj sonucu oluştuğu için anakart garanti dışına çıkmıştır. Anakartın ücretli olarak tamiri sağlanabilir. Anakart PCI-e onarım bedeli KDV(%20) dahil 750 TL'dir. onarım sırasında tespit edilecek diğer arızaların onarım ücreti teknik tamir birimi tarafından bildirilecektir.

⤷ Bilgi mailine yedi gün içerisinde dönüş alınamadığı taktirde anakartın işlemsiz garanti dışı iadesi sağlanacaktır."

Yardım edin ne yapmalıyım? Resimleri de yükledim.

Dosya Ekleri

• SN22533A013112 2.jpg
    SN22533A013112 2.jpg
    186,8 KB · Görüntüleme: 66
  • SN22533A013112.jpg
    SN22533A013112.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 55
O PCI slotuna ne oldu öyle yahu kedi çiğnemiş gibi. Bana kullanıcı hatası gibi gelmedi, yani kimse bile ve isteye şu hasarı veremez.

THH'ye gitsen senin lehine karar çıkması olası fakat o kadar süreyi PC'siz geçirmek "bunların ağız kokusunu çekeceğime ödeyeyim de yapılsın" yerine tercih edilir mi karar senin.

O PCI slotuna ne oldu öyle yahu kedi çiğnemiş gibi. Bana kullanıcı hatası gibi gelmedi, yani kimse bile ve isteye şu hasarı veremez.

THH'ye gitsen senin lehine karar çıkması olası fakat o kadar süreyi PC'siz geçirmek "bunların ağız kokusunu çekeceğime ödeyeyim de yapılsın" yerine tercih edilir mi karar senin.

Vatan Bilgisayar'dan.

Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 anakart aldım​

Adamlara yanık olduğundan dolayı orada kırık var diyorum bunu benim kasıtlı yapamayacağımı söylüyorum ama inanmıyorlar oradan oraya yönlendiriyorlar yok endeks bilişimi ara endeks bilişimi arıyorum satın aldığın yeri ara diyorlar.
Ben o anakartı ücretsiz yaptıracağım inat ettim

Kendilerini THH'ye şikayet ettim bakalım ne olacak. bu kadar sorumsuz bir servis olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı