Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Monitör siparişini verdim 1 ay araştırdım sonunda buna karar verdim. Dediğim gibi tryhard oyuncuyum ama SS IPS beni cezbetti ve bu fiyata bu özellikleri bulamıyacağımı düşündüm. Piyasaya iyice düşünce bayağı artar fiyatı zaten bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
DP almak şart mı? HDMI iş görür mü oyunlarda vs.
Ürün hdmi2.0 ile geliyor sanırım. Hdmi 2.0 180hz'e kadar destekliyor, fakat hdr ve freesync özelliğini kullanamıyorsunuz.

Benimde ürünü alan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Ürün Dp1.2 yi mi destekliyor. Sizce bu dp kablosu iyi mi yeterli mi?

Arkadaşlar şimdi dışarı çıkacağım, akşam testleri çekerim yarın yüklemiş olurum. DP kablosu ile bağladım. Evet, sadece yukarı aşağı var.
Işık sızma testini halen atmadınız sanırım.

Son düzenleme:
Ürün HDMI2.0 ile geliyor sanırım. HDMI 2.0 180Hz'e kadar destekliyor, fakat HDR ve FreeSync özelliğini kullanamıyorsunuz.

Benim de ürünü alan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Ürün DP1.2'yi mi destekliyor. Sizce bu DP kablosu iyi mi yeterli mi?

Evet DP 1.2'yi destekliyor.

Son düzenleme:
DP almak şart mı? HDMI iş görür mü oyunlarda.

Ürün HDMI2.0 ile geliyor sanırım. HDMI 2.0 180Hz'e kadar destekliyor, fakat HDR ve FreeSync özelliğini kullanamıyorsunuz.

Benim de ürünü alan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Ürün DP1.2'yi mi destekliyor. Sizce bu DP kablosu iyi mi yeterli mi?

HDR ve FreeSync'i HDMI ile kullandım sanırım yanlışınız var.

HDR ve FreeSync'i HDMI ile kullandım sanırım yanlışınız var.
Hdmi ile hdr aktif oluyor fakat gsync aktif olmuyor. Display port ile aktif oluyor gysnc . Her ikisinde hz de sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı