Elektronik Gigabyte G24F-2 monitör 3.599 TL

@babypluto Adam demiş ki "Bu fiyata bundan daha iyisi yok". Gelmişsin en azından 1080P için diyelim diyorsun. Her şeye bir yorumunuz var. Hadi bu fiyata 1080P olmayan daha iyi bir monitör önerip yorumunu desteklesene.

@babypluto Adam demiş ki "Bu fiyata bundan daha iyisi yok". Gelmişsin en azından 1080P için diyelim diyorsun. Her şeye bir yorumunuz var. Hadi bu fiyata 1080P olmayan daha iyi bir monitör önerip yorumunu desteklesene.
Hocam hastasın herhalde. Ya dediğimi anlamadın ya da harbi sorunlusun. Git uğraşacak başka adam bul. Bu fiyata piyasadaki en iyi monitör diye nitelendirirsen bu monitöre rakip çıkacak birsürü monitör olur. 1080p diye belirtildiğinde evet, piyasada eşi benzeri yok. Sanki 2K ve 4K gibi farklı çözünürlükler yokmuş gibi bir argüman olur o.

@babypluto Sorunlu olan sensin. Daha okuduğun şeyi anlamıyorsun. Adam diyor ki "Bu fiyata, bu fiyata, bu fiyata alınabilecek en iyi monitör" anladın mı? Anlaman için tekrar tekrar belirttim. Şuan bana bu fiyata bu monitörden daha iyi bir monitör linki atar mısın? Bekliyorum.

@babypluto Sorunlu olan sensin. Daha okuduğun şeyi anlamıyorsun. Adam diyor ki "Bu fiyata, bu fiyata, bu fiyata alınabilecek en iyi monitör" anladın mı? Anlaman için tekrar tekrar belirttim. Şuan bana bu fiyata bu monitörden daha iyi bir monitör linki atar mısın? Bekliyorum.
Saçma sapan bir argüman. Gelip de benden sana kanıtlama amaçlı monitör atmamı bekleme. İyi günler :D

@babypluto Saçma sapan değil. Okuduğunu anlamadığın için şuan yapabilecek bir şeyin yok. Adamın ne demek istediği gayet ortada ama sen daha okuduğunu anlamayıp öyle bir yorum yaparsan bu şekilde bakar kalırsın.

@babypluto Bu fiyata daha iyi bir monitör atabileceğin bir ürün yok zaten. Atmanı beklemiyordum, kendininde görmesini sağlamak için bir istekte bulundum. İyi günler lol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı