Gigabyte G24F-2 sıkışmış piksel gözüküyor

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Monitör
Gigabyte G24F-2
Selam arkadaşlar, yaklaşık 15 gün önce İtopya'dan Gigabyte G24F-2 model monitörü satın aldım. İlk geldiğinde sorun yoktu ancak 4-5 gün önce ekranın sol ortasında sadece koyu renklerde görünen bir mavi nokta belirdi. Sıkışmış piksel diye tahmin ediyorum. İtopya'yı aradım ve durumdan bilgilendirdim. İnceleme için göndermemi söylediler ancak internette çeşitli yerlerden okuduğum kadarıyla genellikle yardımcı olmuyorlarmış ve olmadıkları halde çok geç dönüş yapıyorlarmış. JScreenFix sitesinde uzun süre beklettim ancak işe yaramadı. Garantiye göndermemi önerir misiniz? İtopya'da böyle bir durumla karşılaşıp memnun kalan var mı? Veya başka bir çözüm yöntemi önerebilir misiniz?
InkedWhatsApp Image 2023-05-08 at 11.07.40.jpg

JScreenFix - Pixel Repair Testi 30 dakika açık tutunuz.

Ayrıca ıslak mendil ile çizmeden pikselin olduğu bölgeye hafif baskı yaparak giderebilirsiniz.
Hocam bu videolar şehir efsanesi değil mi ya? Panel sorunlarının ne yazık ki çözümü yok. Fabrikasyon hatası.

Garanti ile görüşün iade veya/değişim isteyin.

Olmazsa THH

İade etmeyi ben de düşündüm, ancak 14 günü geçti ve indirimden satın almıştım. Aynı ürünü tekrar satın alamam yani, daha düşük bir şey almam gerekecek o yüzden çok iade etmek istemedim.

Selam arkadaşlar, yaklaşık 15 gün önce İtopya'dan Gigabyte G24F-2 model monitörü satın aldım. İlk geldiğinde sorun yoktu ancak 4-5 gün önce ekranın sol ortasında sadece koyu renklerde görünen bir mavi nokta belirdi. Sıkışmış piksel diye tahmin ediyorum. İtopya'yı aradım ve durumdan bilgilendirdim. İnceleme için göndermemi söylediler ancak internette çeşitli yerlerden okuduğum kadarıyla genellikle yardımcı olmuyorlarmış ve olmadıkları halde çok geç dönüş yapıyorlarmış. Jscreenfix sitesinde uzun süre beklettim ancak işe yaramadı. Garantiye göndermemi önerir misiniz? İtopya'da böyle bir durumla karşılaşıp memnun kalan var mı? Veya başka bir çözüm yöntemi önerebilir misiniz?
Eki Görüntüle 1774037

Bilgisayar almıştım kasa kırık geldi yolladığımda 20 gün içerisinde tertemiz cihaz yolladılar herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum garantiye verin ya da iade edin.

14 günü geçtiği için iade edemiyorum sanırım hocam. 24 Nisan'da sipariş vermiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı