Gigabyte GA-780T-D3 Anakarta overclock nasıl yapılır?

berko07

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Makine/Teknikeri
İyi günler, yeni bir kart aldım "Gigabyte GA-780T-D3L (rev. 3.1)" overclock yapınca ekran gelmiyor yardımcı olur musunuz nasıl yapabilirim? BIOS tipi eski olduğu için çözemedim de.
Sistem şu şekilde.
Phenom X4 955 be 125W (işlemci)
Gigabyte GA-780T-D3L (rev. 3.1) (anakart)
PowerColor HD6570 1GB 128bit (ekran kartı)
Ramtech 2x4GB= 8 GB 1600 MHz (RAM)
350W (PSU)

PSU ve anakartın zayıf hızaşırtma yapmana gerek yok, zaten ekran kartını rahatlıkla besliyordur işlemcin.
o zaman şunu da sorayım fx-8120 işlemciye geçmeyi düşüyorum düzgünde bi ekrankartı alıcam ve eger yapmam gerekirse yapabilir miyim sizce yoksa anakartı mı değiştireyim

FX ile falan uğraşma derim paranı çöpe atmış olursun.
düşük bütçe ile ne önerirsin o zaman amd mi intel mi, fx-8120 -450 tl ye buldum bir tane ikinci elde şimdi ryzen 1k 1.2 k dan başlyr ikinci eli bile bunun ramı falan derken alıp başını gidiyor bütçe 5-6-7k lara, yada taksit taksit mi toplasam anakart işlemci ram falan gibi bi öneri alırsam ona göre hamle yaparım bende

düşük bütçe ile ne önerirsin o zaman amd mi intel mi, fx-8120 -450 tl ye buldum bir tane ikinci elde şimdi ryzen 1k 1.2 k dan başlyr ikinci eli bile bunun ramı falan derken alıp başını gidiyor bütçe 5-6-7k lara, yada taksit taksit mi toplasam anakart işlemci ram falan gibi bi öneri alırsam ona göre hamle yaparım bende
FX e harcayacağın para ile 4460'lı falan bir bilgisayar toplayabilirsin. Ucuz şekilde böyle olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00