Çözüldü Gigabyte GTX 1660S OC ile R5 1600 nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Arkadaşlar linkini attığım ekran kartı nasıldır ve Ryzen 5 1600 AF ile darboğaz yapar mı?

Çözüm
İtopya'da da yok. :) Bence 975TL 1600AF'ye verilmez. Benim linkini attıklarım daha mantıklı en olabilirsiniz.
Sinerji’de şuan stokta yok ama İtopya ile karşılaştırınca R5 975, 3300 X ise 1.073.80.
Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Oyun performansı açısından 3600 ile aynı hatta bi kaç oyunda bile geçebiliyor. 3300X kesinlikle daha performanslı... "Oyun" performansı için şöyle de denebilir: 3600=3300X>2600=1600 AF=3100
FPS artışı ne kadar olur ve Gigabyte ile Palit arasında fark olur mu?
@Wanellion

Ben Sinerji’den toplama yapmak istiyorum o yüzden ekran kartını da oradan almak istiyorum.

Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Oyun performansı açısından 3600 ile aynı hatta birkaç oyunda bile geçebiliyor. 3300X kesinlikle daha performanslı... "Oyun" performansı için şöyle de denebilir: 3600=3300X>2600=1600 AF=3100.

3600 nasil 3300X ile esit? Saka misin, dikkatli bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size sunu söyleyeyim bilmedigim bir magazadan hiçbir sey satin almam Palit guzel bir marka ama sizin bana attiginiz model daha iyi ve pek bir fiyat farki bulunmuyor.
Hocam Palit gayet de bilindik ve iyi bir model. Ayrıca satıcısının yorumlarına bakarsanız gayet de güvenilir. Sırf adı Gigabyte diye onu almak için işlemciden feragat edilmez.

Peki arkadaşın önerdiği Palit’i önerir misiniz?

Palit bilindik bir marka zaten kotu demedim ama magaza bilindik degil benim icime sinmedi isterseniz alin ama garanti durumunda her magaza aman aman ilgilenmez. Gigabyte markasinin fanlari daha iyidir ve madem pc topluyorsunuz ben size yardimci olurum. Her parcayi ayri ayri alip gelmesini beklemek gercekten iskence hele su donemde.

Palit bilindik bir marka zaten kotu demedim ama magaza bilindik degil benim icime sinmedi isterseniz alin ama garanti durumunda her magaza aman aman ilgilenmez. Gigabyte markasinin fanlari daha iyidir ve madem pc topluyorsunuz ben size yardimci olurum. Her parcayi ayri ayri alip gelmesini beklemek gercekten iskence hele su donemde.
Tek bir yerden alıp kazıklanmaktan gayet de iyidir. Para kolay kazanılmıyor heleki 2020 Türkiyesi'nde...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı