Çözüldü Gigabyte GTX 1660S OC ile R5 1600 nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Arkadaşlar linkini attığım ekran kartı nasıldır ve Ryzen 5 1600 AF ile darboğaz yapar mı?

Çözüm
İtopya'da da yok. :) Bence 975TL 1600AF'ye verilmez. Benim linkini attıklarım daha mantıklı en olabilirsiniz.
Sinerji’de şuan stokta yok ama İtopya ile karşılaştırınca R5 975, 3300 X ise 1.073.80.
Arkadaşlar ben ekran kartını anakart ile aynı marka almak istiyorum daha uzun ömürlü oluyormuş o yüzden Gigabyte seçtim. İşlemci olarak hala karar veremedim bilgisayarı ne zaman alacağımız belli değil yani şimdiki zamanlarda almayacağız. Bir kişi R3 3300X önermiş bir kişi R5 1600 AF demiş yanlış anlamadıysam çünkü kafam karıştı. Son bir sorum olarak attığım iki ekran kartı arasındaki fark nedir?

Arkadaşlar ekran kartında ya Palit'ya Gigabyte alacağım da işlemci konusunda da o zaman stoklarda varsa 3300X yoksa R5 1600 AF alırım ikisi darboğaz yapmıyorsa. Herkese çok teşekkürler yanlış söylediğim bir şey varsa da lütfen kusura bakmayın çünkü anlamadığım için sordum

Arkadaşlar ekran kartında ya Palit'ya Gigabyte alacağım da işlemci konusunda da o zaman stoklarda varsa 3300X yoksa R5 1600 AF alırım ikisi darboğaz yapmıyorsa. Herkese çok teşekkürler yanlış söylediğim bir şey varsa da lütfen kusura bakmayın çünkü anlamadığım için sordum
Hocam isterseniz Teknobiyotik'den 3300X alabilirsiniz ve gayet de güvenilirdir. Ekran kartı olarak da istediğinizi alabilirsiniz. Ben sizin bütçenizi de düşünerek Palit önermiştim...

Hocam emin olun hepsi benzer. Bu konuda en iyi Evga'dır bildiğim kadarıyla. Bir de ASRock. Tabii onların 1660 Super modelleri Türkiye'de yok... Siz istediğinizi alın geçin, hepsi benzer. Yani tamir edip geri verirler. Evga ise direkt yenisini veriyor. Amerika'dan ücretsiz yenisi geliyor. :D ASRock da sanırım aynısını anakartlarına yapıyo. Hatta bakın, arkadaş da benzerini söylüyor.
EVGA diğer markalardan biraz farklı işletiyor durumu. Mesela ASUS veya MSI gibi teknik servis işlerini Türkiye'de hallettirmiyor. Çünkü biliyor servislerin rezalet olduğunu ve marka adını zedelememek adına kendileri ilgileniyor. Sanırım Vektron'du burada EVGA distribütörü. Sorun olduğunda onlara kartı veriyorsun Vektron ise EVGA ile senin aranda aracı bir kurum gibi kartını Amerika'ya yolluyor. EVGA da sana yeni kartını yolluyor. Yani tamir veya değişim burada hallolmuyor. EVGA kendisi bizzat yönetiyor durumu. Hatta bu yüzden kartları Türkiye'de olmuyor veya geç geliyor çünkü bu distribütör firmayı masrafa soktuğu için (gönder, geri gelsin, gümrük, kargo vs.) çoğu firma istemiyor.
Hocam Palit’in destek merkezi nasıldır bilmediğim için soruyorum.

Hocam emin olun hepsi benzer. Bu konuda en iyi Evga'dır bildiğim kadarıyla. Bir de ASRock. Tabii onların 1660 Super modelleri Türkiye'de yok... Siz istediğinizi alın geçin, hepsi benzer. Yani tamir edip geri verirler. Evga ise direkt yenisini veriyor. Amerika'dan ücretsiz yenisi geliyor. :D ASRock da sanırım aynısını anakartlarına yapıyo. Hatta bakın, arkadaş da benzerini söylüyor.
Peki hocam çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı