Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Size sunu söyleyeyim bilmedigim bir magazadan hiçbir sey satin almam Palit guzel bir marka ama sizin bana attiginiz model daha iyi ve pek bir fiyat farki bulunmuyor.
Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Oyun performansı açısından 3600 ile aynı hatta bi kaç oyunda bile geçebiliyor. 3300X kesinlikle daha performanslı... "Oyun" performansı için şöyle de denebilir: 3600=3300X>2600=1600 AF=3100
Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Oyun performansı açısından 3600 ile aynı hatta birkaç oyunda bile geçebiliyor. 3300X kesinlikle daha performanslı... "Oyun" performansı için şöyle de denebilir: 3600=3300X>2600=1600 AF=3100.
Size sunu söyleyeyim bilmedigim bir magazadan hiçbir sey satin almam Palit guzel bir marka ama sizin bana attiginiz model daha iyi ve pek bir fiyat farki bulunmuyor.
Hocam Palit gayet de bilindik ve iyi bir model. Ayrıca satıcısının yorumlarına bakarsanız gayet de güvenilir. Sırf adı Gigabyte diye onu almak için işlemciden feragat edilmez.
Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Özellikle tırnak işaretiyle belirttim, gerekirse onlarca test videosu da gösteririm. Yine söylüyorum tırnak-oyun-tırnak açısından eşitler...
Hocam Palit gayet de bilindik ve iyi bir model. Ayrıca satıcısının yorumlarına bakarsanız gayet de güvenilir. Sırf adı Gigabyte diye onu almak için işlemciden feragat edilmez.
Palit bilindik bir marka zaten kotu demedim ama magaza bilindik degil benim icime sinmedi isterseniz alin ama garanti durumunda her magaza aman aman ilgilenmez. Gigabyte markasinin fanlari daha iyidir ve madem pc topluyorsunuz ben size yardimci olurum. Her parcayi ayri ayri alip gelmesini beklemek gercekten iskence hele su donemde.
Palit bilindik bir marka zaten kotu demedim ama magaza bilindik degil benim icime sinmedi isterseniz alin ama garanti durumunda her magaza aman aman ilgilenmez. Gigabyte markasinin fanlari daha iyidir ve madem pc topluyorsunuz ben size yardimci olurum. Her parcayi ayri ayri alip gelmesini beklemek gercekten iskence hele su donemde.