Çözüldü Gigabyte GTX 1660S OC ile R5 1600 nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İtopya'da da yok. Bence 975TL 1600AF'ye verilmez. Benim linkini attıklarım daha mantıklı en olabilirsiniz.
Biraz bilgin olsaydı CS'nin işlemciye yatkın bir oyun olduğunu bilirdin. VRAM söz konusu olduğunda 8 GB RX 580'le 8 GB GTX 1070 Ti karşı karşıya gelebiliyor mu? Benim attığınız posttan anladığım bu.
Bu olayida diceginiz belliydi zaten ben birsey demek istemiyorum.

Arkadaşlar ben ekran kartını anakart ile aynı marka almak istiyorum daha uzun ömürlü oluyormuş o yüzden Gigabyte seçtim. İşlemci olarak hala karar veremedim bilgisayarı ne zaman alacağımız belli değil yani şimdiki zamanlarda almayacağız. Bir kişi R3 3300X önermiş bir kişi R5 1600 AF demiş yanlış anlamadıysam çünkü kafam karıştı. Son bir sorum olarak attığım iki ekran kartı arasındaki fark nedir?

Arkadaşlar ekran kartında ya Palit'ya Gigabyte alacağım da işlemci konusunda da o zaman stoklarda varsa 3300X yoksa R5 1600 AF alırım ikisi darboğaz yapmıyorsa. Herkese çok teşekkürler yanlış söylediğim bir şey varsa da lütfen kusura bakmayın çünkü anlamadığım için sordum

Hocam isterseniz Teknobiyotik'den 3300X alabilirsiniz ve gayet de güvenilirdir. Ekran kartı olarak da istediğinizi alabilirsiniz. Ben sizin bütçenizi de düşünerek Palit önermiştim...

Hocam emin olun hepsi benzer. Bu konuda en iyi Evga'dır bildiğim kadarıyla. Bir de ASRock. Tabii onların 1660 Super modelleri Türkiye'de yok... Siz istediğinizi alın geçin, hepsi benzer. Yani tamir edip geri verirler. Evga ise direkt yenisini veriyor. Amerika'dan ücretsiz yenisi geliyor. ASRock da sanırım aynısını anakartlarına yapıyo. Hatta bakın, arkadaş da benzerini söylüyor.
Hocam Palit’in destek merkezi nasıldır bilmediğim için soruyorum.

Peki hocam çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…