Gigabyte GTX 970 Coil Whine Sorunu

Alex10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün yeni aldığım Gigabyte GTX 970 Gaming G1 Ekran kartım geldi. Bugün oyun ile deneme şansım oldu ve oyun açılır açılmaz şok oldum. Oyunun açılmasıyla birlikte yüksek cızırtı sesi gelmeye başladı. Korktuğum Coil Whine problemi benimde başıma gelmiş oldu şimdi ne yapmalıyım. 15-20 dk sonra video da ekleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynısınu kullanıyorum, hiç ses yok. Seninkinden bu kadar ses çıkması çok şaşırttı.

Bende MSI GTX 970 Gaming 4G var, sadece Windows'un sistem derecelendirmesinde ses çıkardı onun dışında ne Witcher 3, ne GTA 5 ne de LoL'da sorunla karşılaştım.

Aradım konuştum iade edicem diye tamam dediler bugün gönderdim.

Sahibinden'de bi ilandan aldım, Amerika'dan gelme, bilmiyorum malesef.

Coil Whine çıksaydı ne yapcaktınız. Biraz riskli bir alışveriş yapmışsınız

Coil Whine çıksaydı ne yapcaktınız. Biraz riskli bir alışveriş yapmışsınız

Aynen öyle, şansım varmış.
900 TL uygun geldi sıfır sayılabilecek bi kart. Türkiye garantisi yok ama risk aldım, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Bu da benimkinin çıkardığı ses, telefonu dibine tuttum kaydederken, sonlara doğru ses artıyor.
Seninkinin yanında hiç sayılır.

gigabyte gtx 970 g1 gaming coil whine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…