Gigabyte M27Q Firmware Update sonrası ekran gelmiyor

darth_turko

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2016
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği öğrencisi
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım Gigabyte M27Q monitörümde KVM üzerinden iPad cihazımı tip C kablo üzerinden bağlayamadım. Bu sorun üzerine daha önce güncellememiş olduğum "Firmware" güncellemesini indirdim Gigabyte'ın kendi sitesi üzerinden. Güncelleme "F07" olarak geçmekte. Güncelleme sorunsuz bir şekilde tamamlandı ve ekranda çıkan talimatlara uyuldu. Güncelleme bittiğinde ekran simsiyahtı. LED ışığı da yanmıyordu. Bu siyahlık ekranda gösterilmek istenen siyahlık değil, dümdüz bir siyahlık sanki güç bağlantısı yapılmamış gibi. Monitörüme USB girişlerinden faremi ve klavyemi takmıştım. Onlar sorunsuz çalışıyordu ama hiçbir şekilde ekranıma "sinyal yok" bildirimi bile gelmedi. Monitörümün arkasındaki güç ve menü tuşlarını kullandığımda da hiçbir tepki gelmiyor.
Bu paragrafa ek olarak eklemem gerekirse, elektrik kesintileri sonrası yine bu yaşadığım durum çıkıyor lakin monitörün prizini bir müddet çıkardığında düzeliyordu. Bu olay bağlamında aynı şeyi daha uzun sürelerle denedim ama sonuç alamadım.
Açıkçası teknik servise göndermeyi son çare olarak görüyorum çünkü kargo sevkiyatı sırasında zarar görmesini istemem. Tavsiyelerinize ve yardımlarınıza açığım.
 

Geri
Yukarı