Gigabyte P35C-DS3R Sistem Yenileme

akman65

Kilopat
Katılım
3 Ekim 2013
Mesajlar
25
Sizin videolarınızı izledim youtube dan ve gayet başarılı samimi buldum ve size birşeyler danışmak istiyorum.

Sen turşu imalatçısıyım işim ağır bi iş ve eve geldiğim zaman bilgisayar başında dinlendiriorum kendimi. benim bir masaüstü bilgisayarım var kaç yıl önce aldım hatırlamıorum net olarak ama kendimce o zamanlar güzel bi sistemdi şimdi sanırım biraz eskidi ben fazla oyun oynayan biri dğeilim ama birazcık olsun bilgisayarımı artık modifiye etmek istiorum..

Öncelikle güzel hd bi ekran alıcam kendime şuanki ekranım eskidi artık hem tv hem ekran bu lcd şuanki

Ben bu sistem üzerinde nelerle oynarsam biraz daha performansı artar ne gibi parçalar ekleyip değiştirmem gerekir. gta 4-5 tarzı oyunları seviyorum çok ağır oyun delisi biri değilim aslında ama bi çok değişik oyunu denerim sonunu getirmesemde :) sizden ricam bilgilerinizi benimle paylaşırsanız bu bilgisayarı biraz adam etmek istiyorum

Sistemim aşaıdaki gibidir..


  • İntel CPU Q6600 QuadCore 2,4 Ghz 1066 İşlemci
  • Gigabyte P35C-DS3R 1333 FSB/DDR2+ DS Anakart
  • Kingston 1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - 3 Adettir - Yani 3 GB Ram Vardır
  • Sapphire HD3850 512 MB 256Bit GDDR3 Ekran Kartı
  • Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2 Harddisk
  • FSP BlueStrom 2 500W 24 Pin Güç Kaynağı
  • Akasa ZEN Atx Kasa 12cm Fan*2
  • Samsung S-ata 22x Dvd Writer
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle daha fazla uğraşmayın, atın çöpe. Bütçe belirleyin yenisini toplarız. Bu sisteme yatırım yapılamaz. Birde yazım kurallarına uymanız sizin ve bizim açımızdan daha iyi olur. Büyük harflerle yazmayın.
 
Büyük harfi tamamen unutmuştum zaten tam onu değiştiriodum sizde yazmışsın k.bakmayın bazen gözümden kaçıyor :) Sisteme gelince sadece ramlerde bi değişiklik yapsam stabil olur mu ? Aslında pc nin hızından memnunum çünkü çok öyle aman aman yaptığım bişeyler yok genelde internet ve ofis programları kullanırım ağır bi şekilde. Tek istediğim uyumsuz parçaların olmaması ve biraz daha rahatlaması sadece.
 
O zaman masaüstü bir bilgisayar için güzel bi taksitlendirme olursa 1500 tl ye kadar çıkabilirim. Tabi bunun haricinde 1500 tl den sonraki rakamlar için ancak sonradan eklemeler yapabilirim. Örneğin şunuda ekleyin derseniz o an bütçem müsait olmadığında bunu bir ay sonra alabilirim mesela önerilen parçayı o şekilde çıkabilirim 1500 TL üstüne. Madem yenilenmek diyoruz o halde güzel bi sistem toplanabilir mi 1500 tl ye kadar :) Buna ekran hariç diyebiliriz. Daha sonra ekranda alabilirim en azından şimdilik bu ekranımla idare edebilirim. Bu da bi alternatif.
 
Sistem çöp değil arkadaşım bütçen yoksa zorlama bence dediğim gibi 7770'i rahat kaldırır bu sistem ultra high olmasa bile mediumda rahat oynarsın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı